Foto

Stacey Nolan - Vreau sa castigam Trofeul CEWL

Dupa ce a spulberat tot in grupa B a Ligii Europei Centrale, formatia BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad s-a calificat in Final Four-ul competitiei programat pe 12-13 februarie, in Sala Sporturilor “Victoria” din Arad, si porneste ca marea favorita in cursa pentru castigarea trofeului european. Meciurile echipei pregatite de americanul Stacey Nolan vor fi transmise in direct de postul de televiziune TVR3.
 
Reamintim ca vicecampioana Romaniei a avut un parcurs cu sase victorii din tot atatea meciuri. Pe rand Slovanka MB (Cehia), Flying Foxes SV Post Viena (Austria) si Valosun Brno (Cehia) au cazut victime in fata aradencelor.
 
Inaintea Final Four-ului, oficialii gruparii de pe Mures au oferite scurte declaratii in exclusivitate pentru site-ul Federatiei Romane de Baschet:
 
Marcel Urban, manager BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad– “Este pentru prima oara cand se organizeaza in Romania un astfel de Final Four si suntem onorati ca am reusit sa atragem aceasta competitie la Arad. Cred ca avem sanse mult mai mari pentru castigarea trofeului pentru ca vom evolua in fata propriilor suporteri. Va fi un vulcan in sala!  Multumim si Federatiei Romane de Baschet ca ne-a sprijinit in demersurile noastre pentru a aduce aceasta competitie europeana in Romania.  Suntem pregatiti sa castigam Cupa!”
 
Monica Brosovszki, jucatoare BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad – “Cu siguranta ca plecam ca favorite pentru castigarea trofeului si sper sa profitam de avantajul terenului propriu. Tot timpul suporterii au fost al saselea jucator pentru noi! Chiar daca suntem profesionisti conteaza foarte mult sa evoluam intr-o sala care ne este alaturi! Imi doresc foarte mult sa castigam cupa.  Daca ne respectam fiecare adversar si ne concentram sa facem ceea ce trebuie avem mari sanse. Orice este posibil in sport, dar personal am foarte mare incredere in staff-ul si in jucatorii acestei echipe.”
 
Stacey Nolan, antrenor principal BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad – "Avem o sansa foarte buna pentru a ne adjudeca trofeul! Vom trata meciurile pe rand, dar avem o echipa foarte buna si este un mare avantaj ca jucam acasa. Ma bucur ca meciul va fi televizat. Telespectatorii din tara vor putea sa vada baschet feminin. In plus vreau sa castigam trofeul, sa imi prezint echipa si romanii sa aiba incredere in antrenorul nationalei!”
 
 
Iata programul Final Four-ului:
 
Sambata – 12 februarie 2011
 
17:30     Bemaco Presov - SV Post Viena (n.n. - a inlocuit in ultimul moment pe Valosun Brno, calificata in Final 4, dar care s-a retras din competitie)
 
20:00     BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad – Kara Trutnov (in direct pe TVR3)
 
Duminica – 13 februarie 2011
 
17:30     Finala mica
 
20:00     FINALA

Parteneri