Foto

Stagiul antrenorilor de seniori va avea loc in Bucuresti, in perioada 06-08 septembrie

Federatia Romana de Baschet va organiza, la propunerea Colegiului Central al Antrenorilor, “Stagiul de perfectionare a antrenorilor de Seniori”. Cursul de antrenori se va desfasura in Bucuresti, in perioada 06-08 septembrie 2013, sosirea participantilor fiind programata pentru vineri, 06 septembrie, la pranz, inregistrarea acestora se va efectua in aceeasi zi, intre orele 15:00 – 16:00, la Arena de Baschet, iar plecarea va avea loc duminica, 08 septembrie, la pranz.
Programul complet al “Stagiului de perfectionare a antrenorilor de seniori”, numele lectorilor, precum si temele care vor fi prezentate vor fi anuntate ulterior pe site-ul FR Baschet.
Mentionam ca participantii la cursul din Capitala vor primi licenta pentru sezonul 2013-2014 pentru Liga Nationala de Baschet, Cupa Romaniei si Liga I, masculin si feminin.

Pe de alta parte, CCA anunta ca antrenorii de juniori care nu au fost prezenti, din varii motive, la stagiul de perfectionare de la Pitesti, derulat in finalul Campionatului European U20, masculin, se pot prezenta la stagiul din Bucuresti, urmand sa primeasca licentele aferente pentru categoriile de juniori.

Parteneri