Foto

Start in cea de-a patra editie a Cupei FunSports, Brasov 2015

Ajunsa la cea de-a patra editie si intrata deja in calendarul echipelor de minibaschet din intreaga tara, Cupa FunSports a demarat in forta, marti, la Brasov, debutul competitiei fiind marcat de organizatori printr-un meci demonstrativ al participantilor cu selectionata feminina din LNB, Olimpia Brasov. Micii baschetbalisti au avut, astfel, ocazia sa se confrunte pe teren cu jucatoare din LNBF, care le-au impartasit  din experienta lor intr-o disputa pe cat de spectaculoasa, pe atat de amuzanta. Incantati de intalnirea cu jucatoarele din LNBF, precum Britney Jones, Zorica Mitov, Sonia Ursu sau Natasa Bucevac, cei mici au intrat in focul meciurilor din turneul de minibaschet cu mari sperante si asteptari pe masura.
Reamintim ca a patra editie a Cupei FunSports, intrecere organizata de CS Transilvania Brasov si FunSports, se deruleaza in perioada 02-06 februarie 2015 in orasul de sub Tampa. Cele 20 de echipe inscrise in concurs la categoriile minibaschet si babybaschet se vor confrunta in salile de sport de pe Colina Universitatii, festivitatea de premiere fiind programata sa se desfasoare, vineri, de la ora 13:00. Ca in fiecare an, participantii vor beneficia de distractia pe gheata oferita in mod traditional de catre organizatorii turneului, de trofeele oferite laureatilor, precum si de premiile speciale.
Conform organizatorilor, in prima zi s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Minibaschet
CS Ramnicu Sarat - BC Magic 2 Brasov   27 - 21
LPS Focsani - CS Toyin 1 Constanta   32 - 33
SC. Gen. Mihai Viteazul Pucioasa - BC Magic 1 Brasov  12 - 30
CS Toyin 1 Constanta  - CST Brasov  34 - 16
BC Magic 2 Brasov  - CSS Brasovia  9 - 37 
SC. Gen. Sorin Titel Margina Timis - CS Toyin 2 Constanta  22 - 19
CSU Brasov - CS Toyin 2 Constanta  15 – 40
SC. Gen. Sorin Titel Margina Timis  - CSS Brasovia  43 – 12
Babybaschet
CS Toyin Constanta - CSS Brasovia  24 – 16
SC. Gen. Sorin Titel Margina Timis - CS Tonika Pucioasa  21 – 12
BC Magic 1 Brasov  - BC Magic 2 Brasov   20 – 1
CS Tonika Pucioasa  - CS Toyin Constanta    16 – 7
CSS Brasovia - BC Magic 1 Brasov  7– 11
BC Magic 2 Brasov  - CSU Brasov   0 – 27
 
Mai multe informatii despre competitie, programul meciurilor si rezultatele inregistrate puteti afla de pe site-ul organizatorilor, www.funsports.ro

Parteneri