Foto

Start in Liga Nationala de Minibaschet Banca Transilvania 2017, masculin

Cea de-a treia sapatamana a regalului baschetbalistic de la Mangalia este dedicata Ligii Nationale de Minibaschet Banca Transilvania, masculin, la startul competitiei organizate de Federatia Romana de Baschet si Primaria Mangalia prezentandu-se aproximativ 900 de copii cu varste de pana la 12 ani, reprezentand 77 de echipe din intreaga tara. Conform regulilor anuntate, cele 77 de echipe sunt distribuite in Grupa Rosie (locurile 1-32), Grupa Galbena (33-64) si Grupa Albastra, meciurile desfasurandu-se pe cele 15 terenuri special amenajate in incinta Liceului Tehnologic “Ion Banescu” si in baza sportiva Pescarus.
Si, asa cum se intampla an de an, festivalul baschetbalistic a demarat in forta cu traditionalul moment festiv al Marsului "Micului Baschetbalist", sportivii, antrenorii, parintii si fanii defiland duminica seara pe faleza din Portul Turistic Mangalia, in acordurile muzicii interpretate de fanfara "Muzica Apelor" si aclamati la scena deschisa atat de localnici, cat si de turisti. Un moment in care baschetul a captat atentia tuturor iar micutii sportivi si-au etalat cu mandrie atat echipamentele de joc, dar si indemnurile, sloganul general fiind Haide! Bine! Bravo!
 
Luni dimineata, cele 77 de echipe au luat cu asalt terenurile de baschet, micutii baschetbalisti evoluand astazi si maine pentru faza grupelor. Si cum vremea a fost foarte frumoasa, soarele asistand si el emotionat la regalul baschetbalistic, toate meciurile au decurs intr-o atmosfera deosebita, cu mult baschet si voie buna.
Din dorinta de a veni in intampinarea suporterilor si parintilor ramasi acasa, FRB va ofera posibilitatea, ca si in primele doua saptamani, sa urmariti live meciurile de pe Terenul 1 pe canalul FRB TV (https://www.youtube.com/channel/UCZDhK7aWMpa7SC5VufduE2Q/videos) precum si pe pagina oficiala de facebook a FRB, unde de asemenea veti gasi si numeroase instantanee surprinse pe terenuri.
Totodata, puteti gasi detalii permanent actualizate despre competitia de la Mangalia - informatii de interes, programul meciurilor si rezultatele in sectiunea speciala a site-ului nostru, dedicata Ligii Nationale de Minibaschet "Banca Transilvania" - Mangalia 2017.

Parteneri