Foto

Start in lupta pentru promovarea in LNBM!

Sala Sporturilor din Ploiesti va gazdui incepand de astazi si pana duminica seara meciurile din cadrul Turneului Final de promovare al Ligii I, la startul competitiei fiind prezente cele mai valoroase patru echipe de pe a doua scena baschetbalistica a tarii: CSM Ploiesti, Politehnica Iasi, BC Municipal Olimpic Baia Mare si BC Timba Timisoara. Si cum disputele de la Ploiesti se anunta a fi extrem de aprige si interesante, Federatia Romana de Baschet impreuna cu partenerul DIGI SPORT incearca sa le ofere fanilor baschetului cat mai multe partide transmise in direct. Tot in acest week-end, in Sala Sporturilor din Pitesti, va avea loc Turneul Final din Liga I a echipelor satelit, cu prezenta pe parchet a echipelor BCMU CSM Pitesti, CSM CSU LPS Oradea, Steaua CSM Eximbank si Dinamo.
 
Dupa ce au trecut de furcile caudine ale sezonului regular din Liga I si au obtinut in urma rezultatelor obtinute calificarea la Turneul Final de promovare in LNBM, cele mai valoroase patru echipe incep de vineri dupa-amiaza, in Sala Sporturilor din Ploiesti, marea batalie pentru promovarea pe prima scena. Conform datelor oficiale, la startul ultimei faze a Ligii I se prezinta CSM Ploiesti, Politehnica Iasi, BC Municipal Olimpic Baia Mare si BC Timba Timisoara, fiecare cu gandul de a obtine clasarea pe unul dintre primele doua locuri ale clasamentului final, pozitii ce asigura accesul in sezonul urmator al Ligii Nationale de Baschet Masculin.
Dar iata si programul meciurilor de la Ploiesti:
 
Vineri, 27.05.2016
BC Municipal Olimpic Baia Mare – Politehnica Iasi (ora 17:15, in direct pe DIGI SPORT)
CSM Ploiesti – BC Timba Timisoara (ora 19:30, in direct pe DIGI SPORT)
 
Sambata, 28.05.2016
BC Timba Timisoara – BC Municipal Olimpic Baia Mare (ora 17:15)
Politehnica Iasi – CSM Ploiesti (ora 19:30)
 
Duminica, 29.05.2016
Politehnica Iasi – BC Timba Timisoara (ora 12:45, in direct pe DIGI SPORT)
CSM Ploiesti – BC Municipal Olimpic Baia Mare (ora 15:00, in direct pe DIGI SPORT)
 
 
Tot in acest week-end, Sala Sporturilor din Pitesti va gazdui meciurile Turneului Final din Liga I ale echipelor satelit, cu participarea BCMU CSM Pitesti, Dinamo, CSM CSU LPS Oradea si Steaua CSM Eximbank 2. Dar iata si programul meciurilor de la Pitesti, cu precizarea ca evolutia scorului din toate partidele poate fi urmarita pe widget-ul de “live-score” de pe site-ul oficial al FRB:
 
Vineri, 27.05.2016
Steaua CSM Eximbank 2 – CSM CSU LPS Oradea (ora 14:00)
BCMU CSM Pitesti – Dinamo (ora 16:15)
 
Sambata, 28.05.2016
CSM CSU LPS Oradea – BCMU CSM Pitesti (ora 11:00)
Dinamo – Steaua CSM Eximbank 2 (ora 13:15)
 
Duminica, 29.05.2016
CSM CSU LPS Oradea – Dinamo (ora 11:30)
BCMU CSM Pitesti – Steaua CSM Eximbank (ora 13:45)

Parteneri