Foto

Start vot pentru ALL STAR GAME - SF. GHEORGHE 2018

Incepand de astazi, 15 ianuarie, si pana in data de 28 ianuarie, fanii baschetului romanesc, si nu numai, au ocazia sa-si voteze favoritii pentru ALL STAR GAME – SF. GHEORGHE 2018.
 
Pastrand traditia ultimelor editii, si de aceasta data Federatia Romana de Baschet le ofera posibilitatea suporterilor baschetului, si nu numai, dar si reprezentantilor mass-media, sa-si exprime optiunile pentru stabilirea componentei celor doua selectionate, NORD si SUD, care vor face spectacol pe parchetul Salii Polivalente “Sepsi Arena” din Sf. Gheorghe in cadrul ALL STAR GAME, in data de 14 februarie 2018. Pentru operatiunea de votare a celor mai valorosi si apreciati baschetbalisti care evolueaza in LNBM, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face intrand in sectiunea special amenajata AICI. Dupa ce accesati aceasta sectiune, gasiti in partea de jos a paginii un frame cu baza de date pregatita pentru vot. Pentru fiecare selectionata, NORD si SUD, trebuie sa alegeti cate un sportiv pentru fiecare pozitie si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat; obligatoriu in fiecare selectionata trebuie sa alegeti si un sportiv roman U23). Operatiunea de votare se va finaliza in data de 28 ianuarie, urmand ca, in cel mai scurt timp, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – cate 12 sportivi si 2 antrenori.

Regulament de vot pentru All Star Game - Sf. Gheorghe 2018

ECHIPE PARTICIPANTE - NORD vs. SUD

DATA ALL STAR GAME 2018 – 14 februarie
LOCATIE – Sala Polivalenta “Sepsi Arena” din Sf. Gheorghe

NORD – este o selectionata formata din jucatori legitimati la CSM CSU Oradea, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BC Mures Tg. Mures, BC SCM Timisoara, BC Timba Timisoara si Politehnica Iasi (6 echipe)
 
SUD – este o selectionata formata din jucatori legitimati la Dinamo Bucuresti, Phoenix Galati, CSM Steaua Bucuresti Eximbank, BCMU FC Arges Pitesti, SCMU Craiovasi BC CSU Sibiu (6 echipe)

JUCATORI – FR Baschet impreuna cu antrenorii echipelor divizionare au selectat o baza pentru vot formata din 146 de jucatori (listele oficiale din LNBM au fost incluse in baza de vot)
  
ANTRENORI – Sunt postati pentru a fi votati DOAR antrenorii principali cu licenta FRB ai echipelor din LNBM (*fara BC Timba Timisoara, care nu are antrenor principal).

PONDEREA VOTULUI FINAL:
30% - votul publicului
30% - votul media
40% - votul TEHNIC FRB – CC Antrenori
 
STARTUL VOTULUI – 15 ianuarie
ULTIMA ZI PENTRU VOT – 28 ianuarie
 
MODALITATEA DE VOT: Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate un singur jucator pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor (va rugam sa includeti in echipa preferata cel putin un sportiv de origine romana U23).
 
SE VOTEAZA O SINGURA DATA DE PE UN IP
 
REZULTATELE VOTULUI FINAL VOR FI PUBLICATE PE SITE DUPA CENTRALIZARE (public+media+tehnic).
Loturile celor doua selectionate SUD si NORD vor fi formate din 12 sportivi si 2 antrenori

Parteneri