Foto

Stelele LNBF au facut spectacol la All Star Game, Sf. Gheorghe 2017

Timp de cinci zile, Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sf. Gheorghe a gazduit turneul Final 8 Cupa Romaniei, feminin, intreceri care s-au incheiat dupa o finala dramatica si tensionata cu victoria CSM Targoviste, urmat duminica seara de traditionalul All Star Game, editia 2017, un spectacol in care cele mai populare si valoroase baschetbaliste din LNBF au oferit cu generozitate publicului mai multe momente de neuitat.

Ca si in editiile anterioare, confruntarea dintre selectionatele NORD si SUD a facut deliciul spectatorilor, printre care am remarcat ca s-au numarat foarte multi copii dornici sa urmareasca „pe viu” vedetele LNBF si sa obtina autografe de la sportivele preferate. Dupa un meci echilibrat, cu multe rasturnari de situatie si pigmentat cu multe faze spectaculoase, selectionata SUD s-a impus cu scorul de 83-82, gratie unor reusite de la linia de aruncari libere ale coordonatoarei de joc Annemarie Parau-Godri. De altfel, componenta de baza a „Acvilelor” dar si a campioanei en-titre ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a fost desemnata MVP-ul editiei All Star Game 2017. Si daca tot am mentionat-o pe castigatoarea celui mai important trofeu de la ALL STAR GAME, Sf. Gheorghe 2017, sa mai adaugam ca tot Annemarie Parau-Godri s-a impus in concursul de aruncari de 3 puncte, cu 14 reusite, depasindu-le pe Amanda Thompson, Andreea Olah si Adriene Ross, in vreme ce concursul de indemanare a fost adjudecat de „argintul viu” Cherise Daniel, de la BC Sirius Tg. Mures, care a realizat cel mai bun timp in intrecerea pe mini-circuitul de tehnicitate cu Brankica Hadzovic, Romina Filip si Porchia Green.
Pe de alta parte, fanii din Sf. Gheorghe s-au bucurat si de alte surprize pregatite de organizatori, una dintre spectatoare castigand 100 de euro la concursul de aruncari din public dupa ce a marcat de la linia de libere, in vreme ce patru dintre fanii prezenti in tribune au fost norocosi la tombola organizata de FRB si au intrat in posesia ravnitelor invitatii din pachetul „Follow my team” la FIBA Eurobasket 2017 (n.n. – acces la toate meciurile nationalei masculine a Romaniei din cadrul Grupei C, de la Cluj-Napoca).
Spectacolul integral de la Sf. Gheorghe poate fi vizionat pe: https://www.youtube.com/watch?v=Xeu_DoABpPU

Parteneri