Foto

Streetball-ul a revenit in Capitala!


Cea de-a saptea editie a campionatului "Sport Arena Streetball" a revenit in forta la finalul lunii mai.
 
Pe scurt, ce s-a intamplat in acest week-end pe terenurile Sport Arena din Politehnica: baschet, muzica, soare, Saturday party, atmosfera destinsa, MC, DJ, demonstratie a persoanelor cu dizabilitati, All Star Game, concurs de slamd-unk castigat de Superman, meciuri traite la intensitate maxima atat de jucatori cat si de spectatori, zeci de mii de vizitatori pe 3la3.ro in ultimele zile, statistici individuale pentru fiecare dintre jucatori.
 
Cel mai important lucru insa,  este ca dupa sapte luni de pauza a venit momentul in care cei 1.000 de prieteni de la Sport Arena Streetball s-au reintalnit si au avut tot timpul din lume sa se bucure de aceasta ocazie pe terenurile din Politehnica.
 
Pentru prima oara in istoria competitiei nu a existat restrictie in ceea ce priveste numarul jucatorilor de Divizia A care pot fi prezenti intr-o echipa.
A rezultat unul dintre cele mai spectaculoase turnee, meciuri decise de aruncari in ultima secunda, faze care au electrizat tribunele, pe scurt un inceput de sezon 2011 cum nu se putea mai bun.
Cele trei zile de baschet, in care vremea extraordinara a tinut cu jucatorii si cu organizatorii, s-au incheiat duminica seara tarziu cu festivitatea de premiere, nu inainte ca Pensionarii Asigurati, una dintre echipele de traditie de la Sport Arena, sa castige finala mare de la plus 18 ani cu formatia Castorii, scor 17-16.
Divizionarul A Silviu Lupusavei, „pensionar” la acest turneu, a castigat duelul din finala cu Hristu Sapera, antrenorul nationalei de 3 la 3 care la World Children Games a castigat medalia de aur pentru Romania, acum in postura de jucator.
Lupusavei a reusit si cosul turneului, o aruncare de la mare distanta, cu doi aparatori asupra sa, in ultima secunda a semifinalei, cu care si-a calificat echipa in finala turneului.

Dar iata, Castigatorii Sport Arena Streetball 2011, Turneul 1:

Masculin -14: Bizonii

Feminin -18: Fluffy

Masculin -18: Echipa Team

Feminin +18: Still Us

Masculin +18: Pensionarii Asigurati

Masculin +35: Bob’s Squad

Slam Dunk: Adrian Bente

Sarpele: Horea Radu

Slam-dunk:
Adrian Bente, supranumit Superman, a venit special de la Timisoara pentru concursul de slamdunk si a plecat acasa cu trofeul, culmea, cu trenul, la cuseta, desi in viata de zi cu zi este controlor de trafic aerian. A controlat insa perfect mingiile care au zburat deasupra inelului si nu le-a dat nicio sansa in finala „Turcului zburator”, Oynur Musledin si lui Vlad Muscurel.

All Star Game:
All Star Game-ul, la care a fost prezent si fostul capitan al echipei nationale de baschet, Virgil Stanescu, a fost unul inedit. O selectionata a celor mai buni baschetbalisti de la Sport Arena Streetball, s-a duelat cea mai cunoscuta echipa de fotbal american din Romania, Bucharest Warriors. Baschetbalistii au vazut ce inseamna sa porti echipamentul de protectie specific fotbalului de peste ocean dar au raspuns provocarii si au marcat cosuri de senzatie.
Au oferit o lectie de viata membrii echipei de baschet in scaun cu rotile „Motivation” care vor fi si in acest an alaturi de Sport Arena Streetball pentru a demonstra ca baschetul poate fi un mod de a depasi momentele dificile ale vietii.


Respectand traditia, Sport Arena invita toti iubitorii baschetului sa ia parte la cele cinci turnee, programate sa se desfasoare din luna mai si pina in luna septembrie astfel:
 
Sport Arena 1: 27 - 29 mai
 
Sport Arena 2: 17 - 19 iunie
 
Sport Arena 3: 29 - 31 iulie
 
Sport Arena 4: 26 - 28 august
 
Sport Arena Master: 23 - 25 septembrie
 
Conform organizatorilor, inscrierile la intrecerile de 3x3 in aer liber se efectueaza pe site-ul www.3la3.ro.
 
 
 

Parteneri