Foto

Targoviste si Braila gazduiesc Turneele Finale de Promovare din Liga I

Sala Sporturilor din Targoviste si Sala Sporturilor din Braila vor gazdui in perioada urmatoare intrecerile din cadrul Turneelor Finale de Promovare din Liga I, masculin si feminin, editia 2017-2018. Astfel, cele mai valoroase 8 echipe de Liga I din tara se vor confrunta la Targoviste si Braila pentru stabilirea ierarhiilor finale interne din actualul sezon.

In competitia feminina, gazduita de Targoviste incepand de astazi si pana duminica, se vor reuni la startul Turneului Final de Promovare din Liga I urmatoarele patru echipe: CS Municipal Targoviste, Phoenix Constanta, Universitatea CSM Oradea si Rapid Bucuresti. Programul meciurilor care se vor derula de astazi si pana duminica in Sala Sporturilor din Targoviste poate fi vizualizat pe http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/liga-i/ iar evolutiile vor putea fi urmarite pe widget-ul de live-score al FRB.

Totodata, in urma rezultatelor inregistrate in primele faze ale competitiei dedicate echipelor masculine din Liga I, incepand de duminica si pana in 29 mai, la Braila, se vor prezenta la startul intrecerilor finale cele mai valoroase patru echipe din actuala editie de campionat: CN Aurel Vlaicu Bucuresti, CS Cuza Sport Braila, CSU Stiinta Bucuresti si ABC Athletic Constanta. Programul complet al meciurilor care se vor derula in Braila, incapand de duminica si pana marti, poate fi vizualizat pe http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/liga-i/, in vreme ce meciurile vor putea fi urmarite in regim livestreaming pe pagina de facebook a evenimentului (prima zi), in vreme ce meciurile din 28 si 29 mai vor fi transmise in direct de DIGI SPORT.

Rezultatele si statisticile pot fi vizualizate in timp real pe site-ul oficial al FR Baschet la sectiunile dedicate intrecerilor nationale din Liga I.

Parteneri