Foto

Timisoara da piept cu Mornar Bar in Liga Balcanica

BC Timisoara va disputa astazi al cincilea meci din Liga Balcanica impotriva muntenegrenilor de la Mornar Bar. Partida  extrem de importanta pentru  stabilirea ierarhiei in Grupa A, va incepe la ora 18:00, ora locala si va putea fi urmarita play by play pe site-ul oficial al competitiei.
Referitor la meciul de astazi, antrenorul principal al “leilor din Banat” , a prefatat pentru site-ul oficial al echipei intalnirea din Sala Topolica. 
“Avem de facut un drum lung si obositor pana acolo. De altfel, va fi din nou o saptamana grea, pentru ca jucam si cu Sibiul, sambata, intr-o noua partida dificila. Cat despre meciul din Bar, intalnim o echipa cu experienta in aceasta competitie, care anul trecut a fost aproape de a disputa finala competitiei. Sigur ca putem învinge , dar intalnim o echipa omogena si solida”, a incheiat tehnicianul timisorenilor.

Reamintim ca in actual editiei a Ligii Balcanice, echipa BC Timisoara a reusit o victorie intr-o in grupa in care mai evolueaza Rilski Sportist Samokov (Bulgaria),  Altshuler Saham Galil Gilboa (Israel),  OKK Belgrad (Serbia), KK Mornar Bar (Muntenegru) si KK Torus Skopje (Macedonia).

Foto: balkanlegue.net

Parteneri