Totul sau nimic pentru clujeni in EuroChallenge

 

Campiona Romaniei, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, va juca in aceasta seara un meci de totul sau nimic impotriva belgienilor de la Antwerp Giants. O victorie a gruparii pregatite de Marcel Tenter, Dorin Pintea si Dragos Curtifan mentinand sansele echipei pentru o calificare in fazele superioare ale EuroChallenge Cup.

Chiar daca in tur “gigantii” din Antwerp s-au impus in propriul fief cu 87-63, Mihai Silvasan si compania au incredere ca pot obtine revansa mult visata. Tyler Morris, “mana de aur” a clujenilor din ultimul joc al finale campionatului de anul trecut, s-a aratat extrem de motivat intr-o declarative oferita site-ului oficial al gruparii din Ardeal.  “Mai avem ceva sanse sa mergem mai departe, dar depindem de rezultatele celorlalte echipe. Orice este posibil, nu suntem complet eliminati. Toata lumea, in afara echipei, crede ca nu mai avem nici o sansa, dar noi credem ca trebuie sa jucam in continuare, nu stii niciodata ce se poate intampla pana la sfarsit”, a concluzionat americanul.

Reamintim ca meciul dintre U-Mobitelco BT Cluj-Napoca si Antwerp Giants va fi transmis in direct de postul Sport.ro de la ora 19:00.

Parteneri