Foto

Tragedie in baschet: tanarul Andrei Lefter s-a stins din viata la numai 23 de ani!

Tragedie in baschetul romanesc: tanarul baschetbalist Andrei Lefter, fost component al CSU Asesoft Ploiesti si CSU Atlassib Sibiu, a incetat din viata, sambata dupa-amiaza, la Spitalul Judetean Sibiu!
In varsta de numai 23 de ani, Andrei Lefter, fiul fostului international Nelu Lefter, a fost internat de urgenta, marti seara, la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean, aflandu-se in coma profunda. Din cate se pare, Andrei ar fi cazut de la mare inaltime, in zona caminelor studentesti de pe Bulevardul Victoriei din Sibiu, unde a si fost gasit in stare de inconstienta de catre un coleg care a anuntat imediat Salvarea...

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet si toti cei care l-au cunoscut pe Andrei, fosti coechipieri, antrenori si suporteri, transmit in aceste momente deosebit de grele sincere condoleante familiei indoliate.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Andrei Lefter!

Trupul neinsufletit al tanarului Andrei? Lefter va fi depus, luni seara, in jurul orei 18:30, la Catedrala din Ploiesti.
Slujba religioasa va avea loc, marti, la ora 13:00, la Catedrala din Ploiesti iar inmormantarea va avea loc la CIMITIRUL MIHAI BRAVU.

Parteneri