Foto

Tricolorii au impartit autografe la Sibiu Streetball 2014

Timp de trei zile, municipiul Sibiu a gazduit unul dintre cele mai interesante spectacole sportive din ultimii ani, pe o arena dedicata streetball-ului, amenajata in Parcarea Teatrului, confruntandu-se 280 de jucatori de baschet. De la cei mai tineri practicanti, pana la cele mai experimentate echipe, toti au facut spectacol, iar 3.000 de spectatori au urmarit turneul si evenimentele conexe conturate in jurul competitiei Sibiu Streetball 2014. Prezenti la finala "Sibiu Streetball 2014", componentii reprezentativei de seniori a Romaniei au impartit autografe si flyere cu programul nationalei in campania de calificare la Eurobasket 2015. 
 
Cea de-a sasea editie a “Sibiu Streeball”, cel mai mare turneu de baschet 3x3 din Transilvania, a adunat la start, in week-end-ul recent incheiat, 70 de echipe din Romania, Ungaria si Serbia. Jucatorii au fost impartiti pe cinci categorii de varsta - U10, U14, U18, OPEN, + 35, si au avut la dispozitie cele mai bune conditii de joc, competitia desfasurandu-se pe suprafata omologata de FIBA, cu echipamente de joc profesionale, dar si premii consistente.
 
Favoritii au luat marele premiu
 
Marii castigatori ai competitiei au fost cei de la „Sarma & Co”, care la final au incasat un cec in valoare de 1.200 EURO. Victoria lor nu a fost chiar o mare surpriza, fiind considerati una dintre cele mai in forma echipe ale momentului, trei dintre jucatori reprezentand Romania la Campionatul Mondial de baschet 3x3 din Rusia, unde Catalin Vlaicu, Angel Santana, Bogdan Popescu si Vasile Stefan, au cedat in sferturile de finala in fata echipei Serbiei.
Dar iata si celelalte echipe castigatoare:
CATEGORIA U10:
Locul 1 - Eco Sport 2
Locul 2 - Miami Thunder
Locul 3 - Spartanii
Locul 4 - Pinguinii din Madagascar
CATEGORIA U14:
Locul 1- Frozen Yogurt
Locul 2 - Angel
Locul 3- On fire
Locul 4 -Smooth Crew
CATEGORIA U18
Locul 1- SAMCRO
Locul 2 - And 1
Locul 3- Alinutele
Locul 4 -4 Funs
CATEGORIA + 35:
Locul 1- Subtireii
Locul 2- Real Madrid
Locul 3- Outsiders
Locul 4-Scortosii
OPEN FEMININ:
Locul 1- Ra Devils
Locul 2- All Fired Up
Locul 3- Yolo
Locul 4 -Bad Ass
OPEN MASCULIN:
Locul 1- Sarma & Co
Locul 2- Choco Loco
Locul 3- Ball Out
Locul 4 -Salajan Hustlers
 
Lotul national de seniori al Romaniei, prezent in tribune
 
Componentii reprezentativei nationale de seniori a Romaniei, aflati in plina campanie de pregatire a meciurilor de calificare la EUROBASKET 2015, au fost prezenti la finala turneului „Sibiu Streetball” - categoriei OPEN, programata in ultima zi a competitiei. Dupa terminarea meciului, membrii lotului national de baschet au fost asaltati de fani si au acordat autografe celor prezenti in Parcarea Teatrului, impartind si flyere cu programul din aceasta vara. Lotul national al României a inceput pregatirile pentru calificarea la EuroBasket 2015, primul cantonament derulandu-se sub comanada antrenorului Marcel Tenter la Sibiu, in perioada 30 iunie – 8 iulie 2014.


“Sibiu Streetball” este un turneu de baschet 3x3 recunoscut de FIBA, competitia fiind o actiune inclusa pe Agenda Sportiva a Municipiului Sibiu. Turneul este cofinantat de Consiliul Local Sibiu si derulat in parteneriat cu Directia Judeteana de Tineret si Sport Sibiu, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Partenerul principal al evenimentului: UNIMAT – materiale de constructii. Partener strategic: CGS
Mai multe detalii pe site-ul organizatorului www.ecosporteam.ro  sau pe pagina oficiala a competitiei: https://www.facebook.com/SibiuStreetball

Parteneri