Foto

Tricolorii isi testeaza fortele cu Ungaria, Bulgaria si Estonia la turneul international de la Cluj

Reprezentativa masculina de seniori a Romaniei se pregateste in aceste zile in municipiul Cluj-Napoca, baschetbalistii antrenati de Marcel Tenter urmand sa se confrunte cu selectionatele similare ale Ungariei, Estoniei si Bulgariei, in cadrul turneului international ce va fi gazduit de Sala Polivalenta in perioada 12-14 august. Toate meciurile nationalei Romaniei vor fi transmise in direct de DIGI SPORT.
 
Cu aproape un an inaintea debutului Eurobasket 2017, intrecere ce se va derula peste 387 de zile in orasele Cluj-Napoca, Tel-Aviv, Helsinki si Istanbul, nationala de seniori a Romaniei isi continua pregatirile intense sub comanda antrenorului Marcel Tenter, combinand cantonamentele cu meciurile de verificare pentru o cat mai buna comportare pe scena continentala. Astfel, dupa turneul amical din regiunea chineza Jiangsu, castigat de tricolorii nostri in dauna selectionatelor Chinei, Georgiei si Poloniei, dupa dubla confruntare cu Brazilia de la Sao Paolo, in care gazdele se pregateau pentru debutul la JO 2016, dar si dupa scurtul stagiu de la Cheile Gradistei, in care Romania si Cipru si-au impartit victoriile, nationala noastra s-a deplasat duminica spre municipiul Cluj-Napoca, urmand sa-si incheie actiunea de vara cu mai multe jocuri amicale in Sala Polivalenta care va gazdui si meciurile din grupa Eurobasket 2017. Conform programului stabilit de staff-ul tehnic, in perioada 12-14 august, Romania se va confrunta cu reprezentativele Ungariei, Estoniei si Bulgariei in cadrul turneului international ce va fi gazduit de Sala Polivalenta, iar in 18 si 19 august, in aceeasi locatie, isi va testa fortele cu nationala Georgiei.
Pentru perioada de pregatire si meciurile amicale de la Cluj-Napoca, antrenorul Marcel Tenter are la dispozitie un lot format din 14 sportivi: Titus Nicoara, Vlad Moldoveanu, Malcolm Armstead, Alexandru Olah, Bogdan Tibirna, Rolland Torok, Octavian Popa Calota, Bogdan Nicolescu, Mihai Paul, Adrian Gutoaia, Catalin Baciu, Iulian Orbeanu, Vlad Corpodean si Baris Aktas.
Mai jos va prezentam si programul integral al meciurilordin cadrul turneului international care se va derula in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cu mentiunea ca partidele tricolorilor vor fi transmise in direct de DIGI SPORT:
 
Vineri 12 august 2016:
Bulgaria vs. Ungaria - 17:00
Romania vs. Estonia - 19:30
 
Sambata 13 august 2016:

Estonia vs. Bulgaria - 16:45
Romania vs. Ungaria - 19:15
 
Duminica 14 august 2016:

Ungaria vs. Estonia - 17:00
Romania vs. Bulgaria - 19:30

Parteneri