Foto

Tricolorii participa la Atlas International Tournament 2016 in China

Reprezentativa masculina a Romaniei va pleca in aceasta dupa-amiaza spre China, urmand sa participe in urmatoarele doua saptamani la “Atlas International Tournament 2016”, turneu programat sa se desfasoare in trei orase din provincia Jiangsu: Changsu (4-6 iulie), Zhangjiagang (8-10 iulie) si Nantong (12-14 iulie). Conform organizatorilor, selectionata noastra tricolora pregatita de antrenorul principal Marcel Tenter, sprijinit de secunzii Claudiu Fometescu si Milorad Perovic, de antrenorul coordonator Goran Vrkic si de kinetoterapeutul Adrian Resteman, va juca cate trei meciuri in fiecare oras, urmand sa se confrunte cu nationalele Chinei, Georgiei, Poloniei si Greciei.
 
Cu 14 luni inaintea startului celei mai importante competitii de pe Batranaul Continent, EuroBasket 2017, intreceri care vor fi gazduite anul viitor de Romania, Israel, Finlanda si Turcia, nationala noastra masculina a inceput deja antrenamentele si a finalizat astazi o prima actiune de pregatire in Bucuresti sub comanda antrenorului principal Marcel Tenter, sprijinit de secunzii Claudiu Fometescu si Milorad Perovic, de antrenorul coordonator Goran Vrkic si de kinetoterapeutul Adrian Resteman. Dupa zece zile de antrenamente in Arena de Baschet, selectionata tricolora va pleca in aceasta dupa-amiaza spre China, raspunzand astfel pozitiv invitatiei de a participa la un puternic turneu international
organizat in trei orase din regiunea Jiangsu. Conform organizatorilor, “Atlas International Tournament 2016” se va derula in Changsu (4-6 iulie), Zhangjiagang (8-10 iulie) si Nantong (12-14 iulie), nationala Romaniei urmand sa evolueze impotriva selectionatelor Chinei, Poloniei, Georgiei si Greciei. Meciul inaugural din Atlas International Tournament 2016 va opune in data de 4 iulie selectiontele Chinei si Romaniei, meciul gazduit de Sala Sporturilor din Changsu fiind programat dupa ceremonia de deschidere, cu incepere de la ora locala 19:00.
In China, staff-ul tehnic al nationalei Romaniei va avea la dispozitie un lot format din 14 sportivi: Titus Nicoara, Andrei Mandache, Octavian Popa Calota, Adrian Gutoaia, Rolland Torok, Bogdan Tibirna, Vlad Corpodean, Catalin Petrisor, Iulian Orbeanu, Emanuel Cate, Rares Uta, Tudor Gheorghe, Bogdan Nicolescu si americanul Malcolm Armstead.
Dupa turneul asiatic de noua meciuri, tricolorii vor reveni in Bucuresti in data de 17 iulie si dupa cateva zile de antrenamente in Arena de Baschet vor pleca spre Sao Paolo, unde vor sustine in perioada 20-26 iulie cateva meciuri amicale impotriva puternicei nationale a Braziliei, care la inceputul lunii august va intra in focurile Jocurilor Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro.

Parteneri