Foto

TVR va transmite in exclusivitate meciurile FIBA EuroBasket 2017

Cea mai importanta competitie sportiva organizata in Romania, FIBA EuroBasket 2017, va fi transmisa in direct de TVR HD, anunta site-ul oficial al televiziunii nationale romane. Totodata, pana la intalnirea din aceasta toamna cu Gigantii Europei, TVR HD va transmite si cele mai importante partide ale FIBA EuroBasket Women 2017, in perioada 19-25 iunie.
 
In premiera pentru Romania, meciurile uneia dintre grupele FIBA EuroBasket 2017 vor fi gazduite de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 1-7 septembrie, nationala Romaniei urmand sa dea piept cu Spania, campioana europeana en-titre, Croatia, Ungaria, Muntenegru si Cehia. Conform anuntului postat pe site-ul oficial al televiziunii nationale romane, TVR va transmite, in exclusivitate, meciurile din intrecerea continentala, spre bucuria fanilor baschetului in special si a sportului in general. “Dupa Europenele de gimnastica artistica, Cluj-Napoca se pregateste de un alt eveniment sportiv continental, o premiera absoluta pentru Romania. O grupa de la FIBA EuroBasket 2017 se va juca in Sala Polivalenta, grupa in care evolueaza Spania - cea mai importanta echipa de baschet a continentului din ultimii 20 de ani - Croatia, Cehia, Ungaria, Muntenegru si Romania. Campioana en-titre anunta o distributie fantastica la Cluj. Practic, tot ceea ce are mai bun baschetul spaniol va fi pe parchetul Polivalentei clujene: fratii Pau si Marc Gasol, Sergio Llull (MVP-ul Euroligii), Ricky Rubio, Sergio Rodriguez, Rudy Fernandez, Nikola Mirotic, Alex Abrines, Victor Claver. Croatia va alinia o echipa din care nu vor lipsi starurile Mario Hezonja, Bogdan Bogdanovic, Dario Saric, Dragan Bender. Tomas Satoransky de la Washington Wizards si pivotul Jan Vesely de la Fenerbahce (campioana Europei 2017) sunt liderii nationalei Cehiei, iar Ungaria il are in lot pe Adam Hanga, cel mai bun jucator defensiv al Euroligii in ultimul sezon. Din echipa Muntenegrului ies in evidenta Bojan Dubljevic, de la Valencia (noua campioana a Spaniei), MVP-ul ultimei Finale a Ligii spaniole, Nikola Peckovic si Nikola Vucevic, din NBA”, precizeaza sursa citata. De altfel, toate vedetele enumerate isi dau intalnire la Cluj-Napoca in aceasta toamna si se vor confrunta cu nationala Romaniei in cadrul Grupei C iar disputele dintre Gigantii Europei vor putea fi urmarite pe TVR HD.
 
Totodata, pana in septembrie, fanii baschetului si nu numai isi pot face “incalzirea” cu partide importante din cadrul FIBA EuroBasket Women 2017, TVR HD urmand sa transmita in exclusivitate confruntari din competitia care se deruleaza pana in 25 iunie in Cehia, la Hradec Kralove si Praga. Dar iata si programul transmisiilor la TVR HD din intrecerea continentala feminina:
- marti, 20 iunie, ora 19:00, Serbia-Letonia; ora 21:30, Rusia-Grecia (optimi de finala)
- joi, 22 iunie, orele 13:30 si 16:00, sferturi de finala
- sambata, 24 iunie, orele 19:00 si 23:15, semifinalele
- duminica, 25 iunie, ora 16:00, Finala mica; ora 23:10, Finala mare.
Meciurile vor fi comentate de Dragos Cojocaru si Emil Hossu-Longin.
 

Parteneri