Foto

U-Mobitelco BT Cluj-Napoca a devenit campioana la U18

U-Mobitelco BT Cluj-Napoca a devenit noua campioana la categoria U18 masculin, dupa ce a trecut in finala cu 69-62 de CSS Unirea Iasi.
Intr-un joc extrem de captivant, elevii lui Razvan Cenean au dat totul pe teren pentru a cucerii laurii de campioni, chiar daca iesenii au replicat pe masura. Duelul bancilor tehnice a fost la fel de interesant ca lupta de sub panouri. Razvan Cenean, fostul jucator al formatiei U-Mobitelco si Gabi Clapon s-au aflat fata in fata, intr-o finala in care Cristian Anghel de la invingatori (20 p, 8 rec) si Vlad Popovici (30 p, 11 rec) de la Unirea Iasi au fost cei mai buni marcatori.

In finala mica, CSS Ploiesti a trecut cu 102-83 de LPS Pitesti, Cosmin Matasaru (LPS Pitesti)   si Andre Ene (CSS Ploiesti), iesind la rampa cu 49 de puncte, respectiv 35 de puncte marcate. Marele absent al meciului a fost Georgian Paun, tanarul castigator al Cupei Romaniei cu gruparea din Trivale fiind accidentat la metatarsiene in timpul Turneului Final de la Brazi.

Dar iata rezultatele inregistrate si clasamentul final:

Finala:
U-Mobitelco BT Cluj-Napoca - CSS Unirea Iasi: 69-62

Finala mica:
LPS Pitesti - CSS Ploiesti: 83-102

Locurile 5-6:
CSS Bega Timisoara - LPS Bihorul Oradea: 66-30

Locurile 7-8:

LPS Focsani - CN Aurel Vlaicu Bucuresti: 59-46


1. U-Mobitelco BT Cluj-Napoca
2. CSS Unirea Iasi
3. CSS Ploiesti
4. LPS Pitesti
5. CSS Bega Timisoara
6. LPS Bihorul Oradea
7. LPS Focsani
8. CN Aurel Vlaicu Bucuresti

"Vreau ca toti jucatorii care vor fi convocati sa isi doreasca 100% sa evolueze pentru Romania!"


Prezent la Turneul Final pe durata celor patru zile, Eugen Ilie, antrenorul nationalei masculine U18, a urmarit cu atentie jucatorii in vederea actiunilor lotului national. Rezervat, fostul international roman, a discutat cu reprezentantii FR Baschet despre Turneul gazduit de Sala Sporturilor din Brazi.

"A fost un turneu echilibrat in fazele sale superioare, unde am vazut multi jucatori bine pregatiti si cu apetit deschis pentru baschet. Este adevarat ca am urmarit jucatori pentru lotul national si am avut ocazia sa ii vad la lucru. Unii dintre ei m-au surprins in mod placut si am observat o crestere fata de turneul de anul trecut. Daca sportivii vor citi aceste randuri, vreau sa inteleaga ca ii va astepta un cantonament extrem de greu, cu foarte multa munca. Trebuie sa fie pregatiti cat mai bine, fizic si mental pentru Campionatul European de la Sarajevo, din luna august. De aceea, vreau ca toti jucatorii care vor fi convocati sa isi doreasca 100% sa evolueze pentru Romania," a incheiat fostul pivot al Stelei.


Foto: u-mobitelco.ro










Parteneri