Foto

U-Mobitelco BT Cluj-Napoca la startul EuroChallange

Campioana Romaniei, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, si-a aflat marti seara cel de-al treilea adversar din Grupa E a EuroChallange, dupa disputa retur din cadrul turului preliminar dintre echipele rusesti Spartak Primorie Vladivostok si Enisey Krasnoyarsk. Desi in jocul tur baschetbalistii din Vladivostok au castigat, cu 75-58, si pareau favoriti la calificare, gazdele din Krasnoyarsk au reusit imposibilul, marti seara, si s-au impus, cu 89-66, obtinand in acest fel si calificarea in grupele competitiei derulate sub egida FIBA-Europe.
In aceste conditii, componenta Grupei E din cadrul EuroChallange este urmatoarea: Elan Chalon (Franta), Antwerp Giants (Belgia) si Enisey Krasnoyarsk (Rusia). Conform programului stabilit la tragerea la sorti oficiata de FIBA-Europe, primul joc al echipei pregatite de Marcel Tenter va avea loc in data de 08 noiembrie, pe teren propriu, impotriva echipei franceze Elan Chalon.
Dar iata si programul complet al echipei clujene, prezentat pe site-ul oficial al forului european:
 
08.11.2011 U-Mobitelco BT Cluj vs. Elan Chalon
15.11.2011 Antwerp Giants vs. U-Mobitelco BT Cluj
22.11.2011 BC Enisey Krasnoyarsk vs. U-Mobitelco BT Cluj
29.11.2011 Elan Chalon vs. U-Mobitelco BT Cluj
06.12.2011 U-Mobitelco BT Cluj vs. Antwerp Giants
13.12.2011 U-Mobitelco BT Cluj vs. BC Enisey Krasnoyarsk
 
“Pentru echipa noastra este o oportunitate fantastica si un mod real de ne vedea valoarea in raport cu baschetul european. In trecut, am mai jucat in sferturile de finala ale cupelor europene si ne dorim macar sa egalam aceasta performanta. Va fi dificil, deoarece jucam intr-o grupa puternica. Avem adversare de calibru, care provin din tari cu traditie in baschet, precum Franta si Rusia. Primul hop va fi chiar cu ocupanta locului 3 din Liga Frantei, Elan Chalon, dar cred ca asta ne poate motiva si mai mult. Obiectivul nostru este sa castigam in primul rand toate meciurile de acasa si ne dorim sa ne calificam in faza urmatoare”, ne-a declarat Mircea Cristescu, presedinte executiv al U-Mobitelco BT Cluj-Napoca.
 
Foto: u-mobitelco.ro

Parteneri