Foto

U-Mobitelco BT Cluj-Napoca vs CSU Ploiesti RELOADED

Dupa ce in primele doua meciuri ale finalei Play-off-ului masculin, CSU Ploiesti si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca si-au impartit victoriile (primul meci a fost castigat de clujeni cu scorul 89-79, a doua partida revenind gazdelor care s-au impus cu 82-69), sambata si duminica, in direct pe TVR 3 de la ora 18:00, au loc in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca meciurile trei si patru din cadrul finalei.

Cu 24 de ore inaintea duelurilor dintre CSU Ploiesti si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca,  antrenorii si capitanii celor doua echipe au prefatat in exclusivitate pentru site-ul Federatiei Romane de Baschet cele doua intalniri.

Reamintim ca finala play-off se disputa dupa sistemul “cel mai bun din sapte jocuri”.

Iata si declaratiile “competitorilor”:

Marcel Tenter, antrenor principal U-Mobitelco BT Cluj-Napoca:
“Suntem constienti de rezultatul bun pe care l-am obtinut in primul meci, dar trebuie sa fim foarte concentrati in continuare. Echipa care va juca mai bine, care va fi stapana pe joc si care se va apara mai bine se va impune, indiferent de terenul pe care se joaca. Incerc sa imprim acest lucru echipei pentru a avea castig de cauza. Emulatia din sala este fantastica si reprezinta un avantaj pentru noi, dar maturitatea si calitatea efortului pe care il vom depune sunt esentiale pentru a castiga. Incercam sa ramanem cat mai calmi si asteptam meciurile cu incredere.”
 
Vladimir Arnautovic, antrenor principal CSU Ploiesti:
“Stim ca ne asteapta o atmosfera incendiara la Cluj, dar sper ca vom trece peste acest lucru si ne vom vedea de joc. Respectam foarte mult Clujul, este o echipa foarte buna, dar am venit hotarati sa castigam. Daca vom putea vrem sa obtinem victoria in ambele meciuri. Am mai castigat pe acest teren, jucatorii au un moral foarte bun si abia asteapta sa intre pe parchet!”
 
Mihai Silvasan, capitan U-Mobitelco BT Cluj-Napoca:
“Vor fi doua meciuri foarte grele , echilibrate, in care nu exista favoriti. Sunt convins ca va fi sala arhiplina, dar acest lucru nu ne aduce si victoria. Trebuie sa dam totul pentru a castiga si sunt convins ca putem realiza acest lucru. Suntem foarte bine pregatiti si ne propunem sa jucam un baschet de calitate. Repet, vom da totul pentru a castiga!”
 
Catalin Burlacu, capitan CSU Ploiesti:
“Nu ne sperie deloc ca am fost invinsi in primul meci, am pierdut pe mana noastra.  Cele doua meciuri de la Cluj vor fi spectaculoase si  vom incerca sa le castigam. Nu vorbim de jumatati de masura, pentru ca nu ne caracterizeaza acest lucru si nu face parte din atitudinea noastra! Avem un moral foarte bun si de asemenea, avem antidotul pentru jocul Clujului!”



FOTO: facebook.com/csuasesoft

Parteneri