Foto

Ultima zi de inscrieri la Sibiu Streetball 2014

Treizecisisase de echipe din Romania, Ungaria, Bulgaria si Serbia s-au înscris, deja, in cea de-a sasea editie a turneului “Sibiu Streetball”, primul eveniment sportiv de amploare al lunii iulie, programat sa se desfasoare in perioada 4 – 6 iulie 2014, in Parcarea Teatrului din Sibiu. Inscrierile continua pe site-ul Asociatiei Eco Sport Team, www.ecosportteam.ro, astazi, 2 iulie 2014, fiind data limita sau in limita locurilor disponibile.
Incadrarea echipelor se va face in functie de varsta participantilor, pe mai multe categorii: U10 (sub 10 ani), U 14, U18, OPEN Masculin, OPEN Feminin si o categorie la care se pot inscrie jucatori peste 35 ani. La turneu pot participa atat echipe feminine cat si masculine, jucatori legitimati sau sportivi amatori.
 
Premii si puncte FIBA
 
La clasa regina, categoria OPEN masculin, echipele inscrise se vor lupta pentru marele premiu pus in joc la acest turneu, suma de 1.200 EUR. A doua echipa clasata va primi 500 EUR iar a treia 200 EUR. Echipa castigatoare a categoriei OPEN Feminin va primi suma de 200 EUR. Restul categoriilor vor fi recompensate cu produse si echipamente sportive. Valoarea totala a premiilor puse in joc la "Sibiu Streetball" va fi de 5.000 EURO.
De asemenea, castigatorii clasei OPEN Masculin vor primi dreptul de a participa la una dintre etapele "Challenger" din Europa, eventuri ce permit accederea la etapele de Campionat Mondial.
Pe langa premiile puse in joc pentru castigatorii turneului, organizatorii vor acorda premii pentru cateva concursuri speciale: “UNIMAT Slam Dunk Contest” – 200 EUR, “UNIMAT Skils Contest” – 100 EUR, “CGS 3 Points Contest” – 100 EUR.
 
In plus, pentru ca “Sibiu Streetball” este de anul trecut un eveniment “FIBA ENDORSED”, toti participantii vor primi puncte in clasamentul mondial FIBA. Pentru aceasta, fiecare jucator trebuie sa-si creeze un profil pe www.3x3planet.com. Cei care nu sunt familiarizati cu acest sistem, pot solicita asistenta echipei Eco Sport Team pe adresa office@ecosportteam.ro 
 
“Sibiu Streetball” este o actiune inclusa pe Agenda Sportiva a Municipiului Sibiu, fiind cofinantata de Consiliul Local Sibiu si derulata in parteneriat cu Directia Judeteana de Tineret si Sport Sibiu, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Partenerul principal al evenimentului: UNIMAT – materiale de constructii. Partener strategic: CGS
Mai multe detalii pe site-ul organizatorului www.ecosportteam.ro  sau pe pagina oficial? a competi?iei: https://www.facebook.com/SibiuStreetball
Referinte video Sibiu Streetball 2013: https://www.youtube.com/watch?v=tYvJiETg09E

Parteneri