Foto

Un vot pentru Bigica la premiile FIBA Europe! (Actualizat)

Contactata telefonic, Cristina Bigica a aflat in premiera de la oficialii Federatiei Romane de Baschet ca este nominalizata la titlul de "cea mai buna jucatoare a Europei" in anul 2010. Surprinsa de veste, extrema Nationalei Romaniei a acordat un scurt interviu site-ului FRB.

Ai fost nominalizata la titlul  "FIBA EUROPE PLAYER OF THE YEAR".
Nu stiam! Am ramas fara cuvinte! Ma bucur foarte tare, dar cred ca sunt multe jucatoare bune in acest top. Va fi greu sa obtin acest trofeu, dar as fi foarte fericita daca l-as lua.

Fanii din Romania te pot ajuta cu un vot.
Ar fi frumos sa ma voteze. Sper sa strang cat mai multe voturi.

In 2010 ai participal la Campionatul European U20 din Letonia, ai castigat apoi Campionatul European Global Vision U18 Divizia B de la Timisoara, ai fost a doua marcatoare a turneului si ai facut parte din echipa ideala a Campionatului European U18. In plus, ai debutat si la nationala mare...
Da, a fost un an extrem de bun pentru mine! Cred ca a fost cel mai bun an din cariera. Sper ca 2011 sa fie la fel de bun!

Ce vei face acum dupa ce ai primit aceasta veste?

Ii voi suna pe ai mei si dupa ce inchid telefonul imi anunt colegele. Suntem in autocar pe drum spre Bucuresti.

Carte de vizita:


Prenume:
Cristina Veronica
Nume: Bigica
Data nasterii: 27.02.1992
Zodia: pesti
Club: CS Olimpia Bucuresti
Post pe care evolueaza: extrema
Inaltime: 182 cm

Cristina Bigica poate fi votata la adresa http://www.fibaeurope.com/cid_8iFmJ3IqHaILDdXqoEUke3.html !

=============

Cristina Bigica, extrema Nationalei Romaniei si a echipei Olimpia Bucuresti,  este nominalizata la titlul de "cea mai buna jucatoare a Europei" in anul 2010, in sondajul lansat de site-ul fibaeurope.com. Jucatoarea poate fi votata la adresa
http://www.fibaeurope.com/cid_8iFmJ3IqHaILDdXqoEUke3.html .

Dupa sezonul de exceptie pe care l-a avut alaturi de reprezentativele nationalei, jucatoarea echipei Olimpia Bucuresti a intrat in cursa pentru  “FIBA EUROPE PLAYER OF THE YEAR”, trofeu care se acorda anual pentru categoriile de seniori si tineret, atat la masculin, cat si la feminin.
In 2010, Cristina Bigica a evoluat la Campionatul European U20 Divizia A din Letonia unde a avut o medie de 15.6 puncte si 4.3 recuperari pe meci.

A participat apoi la Campionatul European Global Vision U18 Divizia B de la Timisoara, unde a castigat medalia de aur dupa o finala de infarct contra Olandei.

Cristina Bigica a fost a doua marcatoare a turneului, cu o medie de 17.6 puncte pe meci si a fost desemnata, alaturi de Gabriela Cursaru, in echipa ideala a Campionatului European U18.

In luna august, Cristina Bigica a debutat in Nationala de senioare a Romaniei cu 10 puncte si a evoluat impotriva Serbiei si Israelului.

Parteneri