Foto

Vedetele divizionare prefateaza COSMOTE ALL STAR GAME TIMISOARA 2012

Cu patru zile inainte de ALL STAR GAME - TIMISOARA 2012, va prezentam in exclusivitate cateva impresii ale unor jucatori romani selectionati in cele doua galaxii care se vor confrunta marti in Sala Sporturilor "Constantin Jude" din Timisoara. Spectacolul va incepe la ora 17:30, in direct pe Digi Sport, si va fi presarat cu diverse surprize pentru fanii prezenti la meci. De asemenea, nu vor lipsi din program traditionalele concursuri de trei puncte si de slam-dunk. Extem de incantati de selectarea in garniturile Nord si Sud, jucatorii romani promit un show de neuitat pentru iubitorii baschetului si garanteaza ca vor face totul pentru a fi o seara magica.


Virgil Stanescu (BC Murest Targu Mures) - Echipa Nordului:
"Va fi un adevarat spectacol baschetbalistic si o placere pentru fani sa urmareasca la lucru jucatorii pe cei pe care i-au votat. Este o onoare si o mare placere sa evoluez intr-un astfel de meci si, de asemenea, ma bucur ca ma voi reintalni cu ceilalti jucatori de valoare din campionat, intr-o atmosfera de sarbatoare."


Catalin Burlacu (CSU Ploiesti) - Echipa Sudului:
"Multumesc tuturor celor care mi-au acordat votul pentru All Star Game. Sper ca va fi un spectacol extraordinar si cu multa voie buna. Acestea sunt momentele cand jucatorii profesionisti de baschet trebuie sa arate calitate pe teren, sa isi distreze fanii, dar sa se distreze si pe ei. Fanii din Timisoara sunt fini cunoscatori ai baschetului si merita un astfel de eveniment sa-l urmareasca live. Legat de castigatoare, sper sa invinga Sudul si astfel si MVP-ul sa fie la noi!"

Bogdan Popescu (BC Timisoara) - Echipa Nordului:
"Publicul de aici merita un asemenea spectacol! Baschetul in Timisoara are o mare traditie, fanii inteleg bine jocul, stiu la ce sa se astepte si au votat intens pentru a-si vedea favoritii la All star Game. Pentru mine va fi o mare placere sa joc intr-un astfel de meci si sa imi revad fostii colegi de la echipa nationala si nu numai."


Andrei Capusan (CSU Ploiesti) - Echipa Sudului:

"Pentru noi jucatorii, All Star Game-ul este o gura de oxigen venita in mijlocul unui campionat foarte greu, cu meciuri foarte disputate. Acum avem ocazia sa ne simtim bine impreuna, sa ne intalnim cu fostii colegi si sa facem un show de zile mari pentru suporteri. Si daca tot am adus vorba de ei, le multumesc fanilor pentru voturi si sper sa plece marti seara de la sala cu un zambet mare pe fata dupa spectacolul pe care il pregatim. Vor fi cateva suprize...."

Titus Nicoara (Gaz Metan Medias) - Echipa Nordului:
"All Star Game-ul este un prilej de popularizare al acestui sport minunat! Lumea vine de placere la sala sa isi vada jucatorii preferati si sa urmareasca fazele spectaculoase. Publicul din Timisoara iubeste baschetul si cred ca este o decizie foarte buna a Federatiei de a organiza All Star Game-ul in alt oras, in fiecare an. Indemn fanii din Timisoara sa participe alaturi de noi la eveniment si sa umple sala! Ne vedem marti!"

Octavian Popa-Calota (BCM U Pitesti) - Echipa Sudului:

"Este al treilea All Star Game din cariera la care particip, dupa precedentele editii de la Sibiu si Ploiesti, insa evoluez pentru prima oara in echipa Sudului. Este un sentiment foarte placut sa fii votat de fani, de presa si de Federatie. Le multumesc tuturor pentru incredere! Imi doresc sa iasa un show pe cinste si spectatorii sa fie incantati de evolutia noastra. Toata lumea va urmari acest spectacol."


Adrian Gutoaia (Energia Rovinari) - Echipa Sudului:

"Ma simt flatat ca am fost votat alaturi de cei trei mari jucatori romani din echipa Sudului. Este pentru prima oara cand particip la All Star Game si sunt foarte curios cum va fi. Cred ca va iesi ceva distractiv, un spectacol baschetbalistic cu adevarat. Abia astept evenimentul de la Timisoara si profit de ocazie sa le multumesc tuturor fanilor si celor m-au votat!"

Tudor Costescu (Antrenor BCM U Pitesti) - Antrenor Echipa Sudului:
"Ma onoreaza si ma bucura faptul ca voi conduce de pe banca tehnica echipa Sudului si voi fi intr-o companie atat de selecta. All Star Game-ul este un eveniment foarte important al sezonului baschetbalistic si sper sa fie un spectacol desavarsit. Am vazut lotul de jucatori si chiar este o selectionata care cuprinde varfurile din baschetul romanesc, indiferent de nationalitate. Ii cunosc foarte bine pe jucatori si ma bucur ca am aceasta ocazie de a-i pregati, chiar si pentru o scurta perioada de timp. Cred ca orice antrenor din tara si-ar dori sa aiba sub bagheta astfel de jucatori pe tot parcursul unui sezon, dar este imposibil de realizat asa ceva. Ce pot sa le spun fanilor este sa vina la sala in numar cat mai mare! Noi le garantam spectacolul!"



Foto: Ovidiu Matiu


Aici puteti asculta spotul de promovare a evenimentului ALL STAR GAME - TIMISOARA 2012: descarcati fisierul MP3, 1.3Mb.

Parteneri