Foto

Victorie mare pentru Benetton Treviso in EuroCup

Formatia italiana Benetton Treviso este cu un pas in sferturile competitiei, dupa victoria de ieri seara obtinuta cu scorul 87-76, in fata rusilor de la Lokomotiv Kuban Krasnodar. In batalie directa cu Lietuvos Rytas  si cu Krasnodar, "alb-verzii" lui Sasha Djordjevic au profitat de avantajul terenului propriu si au reusit sa castige duelul cu Krasnodar, dupa ce si in meciul tur italienii s-au impus la un punct diferenta.

Internationalul roman Vlad Moldoveanu a evoluat 16 minute pentru invingatori si a reusit sa marcheze 5 puncte (1x3) si sa contabilizeze 2 recuperari si o interceptie. "A fost un meci foarte tare,cu o miza imensa. Ma bucur ca prin acest joc am dovedit ca daca muncim in aparare si evoluam la 110% suntem greu de batut. Chiar daca i-am invins de doua ori pe rusi, calificarea nu este jucata. Mai avem doua meciuri foarte importante de disputat si suntem constienti de asta.Cheia oricarui succes consta in aparare si sper sa repetam victoria de aseara si in urmatoarele partide atat din campionat, cat si din EuroCup", a declarat la finalul meciului Vlad Moldoveanu pentru site-ul Federatiei Romane de Baschet.

In celalalt meci al grupei L, Lietuvos Rytas s-a impus pe terenul echipei Alba Berlin cu scorul 79-62 si se afla pe prima pozitie in clasament, la egalitate de puncte cu Benetton Treviso.

Parteneri