Foto

Vino sa vezi slam dunk-ul perfect la Sport Arena Streetball!

“Slam dunk-ul este un mod de viatasi este un mod de a face oamenii fericiti!” Aceasta este filozofia francezului Kadour Ziani, care timp de peste doua decenii a impresionat arene din lumea intreaga cu reusitele sale. Considerat “parintele” slam dunk-ului, Ziani va fi prezent, in acest week-end, pe terenurile de baschet din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti, la Turneul 2 din cadrul Sport Arena Streetball 2014, urmand sa faca un show de zile mari alaturi de “regele” Justin Darlington.
 
Sambata, cu incepere de la ora 18:00, si duminica, de la ora 17:30, canadianul Justin Darlington, francezul Kadour Ziani si cei mai buni dunkeri romani vor colabora in incercarea de a gasi slam dunk-ul perfect. Si asta la Turneul 2 din cadrul Sport Arena Streetball 2014.
Vezi o demonstratie de slam dunk: http://youtu.be/Wd_8XkUQrhY
“Prin slam-dunk iti poti gasi locul in aceasta lume”, mai spune Ziani iar faptul ca francezul sau “Jus Fly” Darlington au ajuns sa traiasca de pe urma celui mai spectaculos procedeu din baschet este o confirmare a acestor cuvinte. Pe de alta parte, intr-o actiune organizata de Sport Arena, Ziani si Darlington cauta in aceste zile, in mai multe licee bucurestene, viitori dunkeri iar cei mai talentati copii li se vor alatura pentru spectacolele din weekend de la Sport Arena Streetball, unde este asteptata o noua afluenta de participanti.
De altfel, conform datelor oficiale, peste 650 de jucatori s-au inscris pentru turneul al doilea din acest an, care va avea loc, in perioada 30 mai -1 iunie, pe terenurile de baschet din Politehnica si, astfel, Sport Arena Streetball a adunat deja, la primele doua turnee, peste 1.300 de sportivi prezenti in competitie!

Primul turneul din acest an, care a avut loc in urma cu doua saptamani, a avut la start peste 600 de participanti si a fost subiectul unui articol publicat pe site-ul oficial al FIBA (http://www.fiba.com/pages/eng/fc/3x3/p/newsid/72922/arti.html).

Un film de la Turneul 1 poate fi urmarit aici: http://youtu.be/mAcv9MEflbc
 
Campionatul de baschet 3x3 “Sport Arena Streetball” se afla la cel de-al zecelea sezon si este organizat de Sport Arena si ACS Sport Promotion, in colaborare cu Federatia Romana de Baschet, Universitatea Politehnica Bucuresti si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Parteneri