Foto

Vlad Moldoveanu - double-double in Patriot League

Echipa internationalului roman Vlad Moldoveanu, American Eagle University, a inregistrat miercuri seara o noua victorie pe teren propriu, reusind sa treaca in Bender Arena de incomoda echipa Army, cu scorul de 65-62 (32-29). Cu trei jucatori in forma deosebita, printre care s-a numarat si extrema noastra de forta Vlad Moldoveanu, care a bifat un nou “double-double” (21 puncte, 11 recuperari, 2 pase decisive, 1 capac), “Vulturii” au obtinut o noua victorie in fata celor de la Army (20-3 in istoria intalnirilor directe) si urca pe pozitia a doua in Patriot League, dupa imbatabila echipa a universitatii Bucknell.
Urmatoarea partida a “Vulturilor” este programata pentru 22 ianuarie, pe terenul echipei Crusaders Holy Cross.
 
Tot in NCAA, dar in ACC, echipa internationalului roman Catalin Baciu, Clemson Tigers University, a fost oprita din marsul triumfal (opt victorii consecutive) de North Carolina, inregistrand marti seara, in Chapel Hill, primul esec din acest an: scor final 65-75 (38-46). Pivotul clujean Catalin Baciu a jucat un minut si si-a trecut in cont 1 punct si 2 recuperari.
Urmatorul meci al “Tigrilor” este programat pentru 22 ianuarie, urmand sa primeasca pe teren propriu replica universitatii Maryland.

Parteneri