Foto

Vlad Moldoveanu a intrat in topul celor mai eficienti baschetbalisti din VTB pe luna februarie

Internationalul roman Vlad Moldoveanu, component de baza al echipei estoniene BC Kalev Tallin, a fost desemnat de site-ul VTB League in topul celor mai eficienti baschetbalisti din luna februarie.
 
Desi echipa estoniana BC Kalev Tallin nu reuseste sa iasa in evidenta in VTB United League, unul dintre componentii sai de baza, internationalul roman Vlad Moldoveanu, a obtinut aprecieri in finalul lunii precedente, fiind desemnat de specialisti in “cinci-ul” de baza al competitiei regionale care reuneste la start 20 de echipe din Rusia, Lituania, Estonia, Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Cehia si Polonia. In urma evolutiilor sale constant bune din luna trecuta, Vlad Moldoveanu a intrat in topul performerilor din februarie 2014, realizand o linie statistica foarte buna, cu o eficienta de  18,3 de unitati si cu o medie de 18 puncte/meci. De mentionat ca Vlad Moldoveanu este primul jucator de la BC Kalev Tallin care accede in topul lunar al performerilor VTB United League iar in ierarhia din februarie 2014 este prezent alaturi de James Augustine (Khimki - Rusia), Damian Kulig (PGE Turow Zgorzelec - Polonia), Terrel Stoglin (Azovmash Mariupol - Ucraina) si Jerry Johnson (Astana – Kazakhstan).
Totodata, conducerea VTB United League l-a desemnat pe americanul Andrew Goudelock, principalul marcator al echipei ruse Unics Kazan, drept MVP-ul lunii februarie.

Parteneri