Foto

Vlad Moldoveanu in semifinalele Patriot League

Internationalul roman Vlad Moldoveanu a tras echipa dupa el in meciul castigat ieri seara de ""vulturi" cu 69-53 in fata celor de la Colgate si a calificat-o pe American University in semifinalele Patriot League, unde vor da piept cu rivalii de la Lafayette.

Extrema de forta a nationalei Romaniei a avut o evolutie de senzatie in care a reusit 31 de puncte (patru reusite de trei puncte) in 32 de minute de joc, 7 recuperari si doua pase decisive.

Evolutia foarte buna a internationalului roman a fost evidentiata de antrenorul Jeff Jones pentru site-ul universitatii din Washington: "Am realizat ceea ce ne-am propus si am castigat acest meci. Nu a fost deloc usor, pentru ca cei de la Colgate sunt foarte bine pregatiti si ne-au pus multe probleme, dar Vlad a facut un meci fantastic", a conchis principalul american.

Dupa ce a fost numit pentru a opta oara "Jucatorul saptamanii"la sfarsitul lunii februarie, Vlad Moldoveanu se afla in fata unui nou record: mai are de marcat 13 puncte pentru a deveni al 28-lea jucator din istorie care depaseste bariera celor o mie de puncte inscrise.

Parteneri