Foto

Vlad Moldoveanu va juca in semifinalele Alexela Korvpalli Meistriliiga

Internationalul roman Vlad Moldoveanu a avut o contributie importanta la calificarea echipei sale, BC Kalev/Cramo Tallin, in semifinalele campionatului Estoniei - Alexela Korvpalli Meistriliiga, dupa ce detinatoarea trofeului s-a impus cu scorul general de 3-0 in fata gruparii TYCO Rapla, in seria jocurilor contand pentru sferturile de finala.
 
Dupa ce a terminat sezonul regular al Alexela Korvpalli Meistriliiga pe locul secund, cu o linie impresionanta de 29 de victorii si 3 infrangeri, BC Kalev/Cramo Tallin a dat ochi in sferturile de finala cu ocupanta locului 7, TYCO Rapla. In prima confruntare, castigata de campioni cu 83-68, internationalul roman Vlad Moldoveanu a avut o evolutie de exceptie, fiind si omul meciului, cu o linie statistica in care si-a trecut in cont si un double-double: 20 puncte, 13 recuperari, 4 pase decisive, 1 capac. Conform statisticii inregistrate, internationalul roman a obtinut un indice de eficienta de 32 de unitati, fiind cel mai bun indice realizat in actualul sezon din Estonia! In cea de-a doua disputa din sferturi, BC Kalev/Cramo Tallin s-a impus din nou detasat, cu 83-63, iar extrema noastra de forta a bifat 7 puncte si 2 recuperari, iar in cel de-al treilea meci, disputat marti seara, detinatoarea trofeului a inregistrat o noua victorie clara, cu 87-70, la capatul unei intalniri in care Vlad Moldoveanu si-a trecut in cont 11 puncte, 9 recuperari si 1 pasa decisiva.
Conform calendarului play-off-ului campionatului Estoniei, in semifinale, BC Kalev/Cramo Tallin se va “ciocni” de Rakvere Tarvas, echipa care a ocupat locul al treilea la finele sezonului regular, cu 23 de victorii si 9 infrangeri, primul joc fiind programat pentru 29 aprilie, la Tallin.

Parteneri