Foto

Vladimir Arnautovic a incetat din viata

In aceasta dimineata, intr-o clinica din Blegrad, inima mare a antrenorului Vladimir "Dado" Arnautovic a incetat sa mai bata.
Tehnicianul nascut la Banja Luka (Bosnia Hertegovina), care a fost mai intai jucator si mai apoi antrenor al campioanei LNBM, CSU Asesoft Ploiesti, a fost doborat de o crunta maladie, la doar 43 de ani.
Arnautovic a ajuns la Ploiesti in 2001, ca jucator, dupa cativa ani trecand pe banca tehnica, mai intai ca secund al lui Mladen Jojic, apoi ca antrenor principal.
Din postura de jucator si antrenor al lui CSU Ploiesti, Vladimir Arnautovic a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale Romaniei si o Supercupa, pe plan european conducand gruparea prahoveana in 16-imile de finala EuroCup.
In actualul sezon al LNBM, CSU Asesoft a debutat cu Arnautovic pe banca, insa acesta, dupa depistarea maladiei, a plecat in Serbia pentru tratament. Jucatorii si conducatorii au reusit sa castige al 11-lea titlu din palmaresul CSU Asesoft, dedicandu-l antrenorului lor. Ploiestenii intentionau sa mearga la Belgrad, pentru a-i inmana o medalie si antrenorului lor, insa acest vis s-a sfarsit in dimineata zilei de 30 mai 2015.
Macinat de o grea suferinta, Vladimir Arnautovic a plecat dintre noi intr-o lume mai buna.
Odihneste-te in pace, Dado!

Parteneri