Foto

Vot deschis pentru ALL STAR GAME, masculin, SIBIU 2011

Incepand de astazi, 17 martie 2011, si pana in data de 30 martie 2011,  fanii baschetului masculin romanesc si nu numai au ocazia sa participe direct la alegerea jucatorilor si antrenorilor care vor participa la ALL STAR GAME – SIBIU 2011. Va prezentam mai jos regulamentul de vot pentru marea sarbatoare care va avea loc in data 09 aprilie 2011, in Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu:
 
Selectionate - NORD vs. SUD
Locatie - Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu
Data All Star Game - 09.04.2011, ora 17

NORD - este o selectionata formata din jucatori legitimati la echipele divizionare CSM Oradea, U-Mobitelco Cluj, CSU Atlassib Sibiu, BC Timisoara, Politehnica Iasi, Gaz Metan Medias, Perla Harghitei Miercurea Ciuc, BC Mures Tg. Mures.

SUD - este o selectionata formata din jucatori legitimati la echipele divizionare CSU Ploiesti, CSA Steaua Turabo, BCM Pitesti, CS Otopeni, CSM Bucuresti, Energia Rovinari, SCM Craiova, CSU Cuadripol Brasov.

Jucatori - sunt selectati in baza de date, specificati pe posturi, toti jucatorii legitimati si prezentati pe listele oficiale ale celor 16 echipe divizionare.

Antrenori - sunt postati toti antrenorii principali de la cele 16 echipe divizionare (total 16 antrenori – 8 de la SUD, 8 de la NORD).

Ponderea votului final:

30% - votul publicului
30% - votul media
40% - votul tehnic FRB – Colegiul Central al Antrenorilor

Startul votului - 17 martie
Ultima zi pentru vot- 30 martie

Modalitatea de vot: Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate un singur jucator pentru fiecare din cele cinci pozitii de joc (PG, SG, SF, PF, C) si cate un singur antrenor.

Se voteaza o singura data de pe o adresa IP.
 
Pentru a putea participa la votul pentru ALL STAR GAME 2011, fanii baschetului masculin romanesc trebuie sa apese pe link-ul din dreapta sus al site-ului FRB.

Rezultatele votului final vor fi publicate pe site in data de 31 martie, dupa centralizare (public + media + tehnic).
 
De metionat ca, respectand modelul FIBA-Europe, din acest an selectionatele Nord si Sud vor avea in componenta cate 14 sportivi si 2 antrenori, la marea sarbatoare de la Sibiu urmand sa fie reprezentate toate cele 16 echipe divizionare.

Parteneri