Foto

Votul institutiilor mass-media pentru ALL STAR GAME, SF. GHEORGHE 2015

Federatia Romana de Baschet anunta ca organizeaza, impreuna cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, in data de 15 martie 2015, cu incepere de la ora 17:30, in Sala Sporturilor “Kati Szabo” din Sf. Gheorghe, traditionalul eveniment baschetbalistic ALL STAR GAME 2015 (feminin).
Pastrand traditia editiilor anterioare, si de aceasta data Federatia Romana de Baschet invita institutiile mass-media sa participe in mod activ la alegerea componentei cinci-ului de baza al celor doua selectionate, NORD si SUD, care vor incanta fanii din Sf. Gheorghe, si nu numai, la spectacolul stelelor din Liga Nationala de Baschet Feminin. In acest sens, rugam jurnalistii interesati sa-si exprime optiunile pana in data de 04 martie 2015, pe adresa de mail tiberiu.rist@frbaschet.ro, aleagand cate cinci sportive si un antrenor pentru selectionatele NORD si SUD - cate o sportiva pentru fiecare pozitie (point guard, shooting guard, forward, power forward, center). Baza de date poate fi accesata AICI, in XLS urmand sa gasiti sportivele si antrenorii propusi pentru NORD in sheet 1, iar sportivele si antrenorii propusi pentru SUD se gasesc in sheet 2.
Votul institutiilor mass-media este inregistrat de Federatia Romane de  Baschet si are o contributie importanta in stabilirea componentei celor doua selectionate care vor face spectacol in data de 15 martie. Conform Regulamentului, publicat pe site-ul oficial www.frbaschet.ro, ponderea votului final pentru stabilirea celor 24 de baschetbaliste si a celor 4 antrenori este urmatoarea: 30% - votul publicului; 30% - votul mass-media; 40% - votul tehnic FRB (Colegiul Central al Antrenorilor).
Si in acest an, cele doua selectionate vor fi formate din sportive si antrenori din LNBF, dupa cum urmeaza:
SUD– sportive si antrenori de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Olimpia CSU Brasov, Rapid Bucuresti, CSBT Alexandria, SCM CSS Craiova, CSM Targoviste si Phoenix Galati.
NORD -  sportive si antrenori de la CSM Univ. Oradea, BCM Danzio Timisoara, Universitatea Cluj-Napoca, Nova Vita Tg. Mures, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia si BC ICIM UVG Arad.
Rezultatele votului final vor fi anuntate pe site-ul FRB si intr-un comunicat de presa in data de 06 martie, dupa centralizarea tuturor datelor.
In aceste conditii, asteptam voturile jurnalistilor din intreaga tara pana cel mai tarziu in data de 04 martie 2015, data la care se incheie si votul publicului (reamintim fanilor ca au ocazia sa-si exprime preferintele participand activ la operatiunea de votare - click pe adresa de pe site-ul FRB, http://www.frbaschet.ro/all-star-game/feminin).

Vom reveni cat de curand cu alte informatii si amanunte despre ALL STAR GAME, SF. GHEORGHE 2015.

Parteneri