Foto

VREAU SA JOC BASCHET reincepe din 03 octombrie la ARENA DE BASCHET

Incepand din 03 octombrie 2013, antrenamentele destinate copiilor vor reveni in Arena de Baschet din Bulevardul Basarabia nr.39, in zilele de marti si joi, cu incepre de la ora 13:30. Dupa succesele inregistrate in editiile anterioare, noua versiune a programului "Vreau sa joc baschet!" va cuprinde antrenamente pentru invatarea si consolidarea cunostintelor de baschet, totul imbracat intr-o forma atractiva si eficienta, atat pentru fete, cat si pentru baieti.  

"Vreau sa joc baschet" este destinat elevilor/sportivilor nascuti in anul 2001 si mai mici, proiectul initiat de Federatia Romana de Baschet bucurandu-se pana acum de prezenta a numerosi copii atrasi de frumusetea si eleganta jocului de baschet. Totodata, acest proiect a reprezentat si o oportunitate pentru cei care doresc sa faca miscare intr-un cadru organizat, in sezoanele precedente prezenta numeroasa la antrenamente demonstrand clar ca micutii participanti sunt avizi de sport.

Inscrierile se realizeaza pe e-mail la adresa svetlana.dragusin@frbaschet.ro sau direct la Arena de Baschet in zilele de antrenament. Persoana de contact - antrenor coordonator FRB, Svetlana Dragusin - 0758.258.842.

Parteneri