Foto

Vulturii isi testeaza fortele cu Tunisia

Reprezentativa masculina a Romaniei isi continua campania de pregatire in vederea unei participari notabile in grupele FIBA EuroBasket 2017, tricolorii pregatiti de antrenorul Marcel Tenter urmand sa-si verifice fortele, in 21 si 23 iulie, cu incepere de la ora 18:00, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, in fata selectionatei similare a Tunisiei.
 
Cei mai valorosi baschetbalisti romani ai momentului au inceput de mai multa vreme numaratoarea inversa pana la debutul FIBA EuroBasket 2017, pregatindu-se intens pentru o revenire notabila dupa trei decenii pe prima scena continentala. In prezent, dupa ce au sustinut in Portugalia primele meciuri de verificare din aceasta vara, tricolorii au revenit in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca si se antreneaza sub bagheta magica a antrenorului principal Marcel Tenter. Conform programului de pregatire stabilit de staff-ul tehnic, dupa o noua serie de antrenamente tehnico-tactice, “Vulturii” vor sustine alte doua meciuri amicale in finalul acestei saptamani. Astfel, reprezentativa masculina a Romaniei va primi replica selectionatei Tunisiei, in 21 si 23 iulie, cu incepere de la ora 18:00, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, pe teren urmand sa apara in tricoul nationalei tricolore toti sportivii care sunt prezenti in cantonament si sunt apti de joc. Dar iata componenta lotului tricolor:
 
Vlad Moldoveanu
Alexandru Olah
Andrei Mandache
Giordan Watson
Titus Nicoara
Roland Torok
Catalin Baciu
Bogdan Tibirna
Iulian Orbeanu
Vlad Corpodean
Radu Paliciuc
Adrian Gutoaia
Catalin Petrisor
Octavian Popa-Calota
Adrian Tudor
 
Reamintim ca de saptamana viitoare, dupa incheierea Campionatului European U20 de la Oradea, se vor alatura nationalei de seniori in pregatirea pentru EuroBasket 2017 si tinerii Emanuel Cate, Nandor Kuti si Bogdan Nicolescu.

Parteneri