Foto

Vulturii se pregatesc la Cluj pentru meciurile cu Croatia si Italia din preliminariile World Cup 201

Cea de-a doua fereastra competitionala FIBA, dedicata meciurilor internationale din cadrul "World Cup 2019 European Qualifiers", programeaza pentru reprezentativa masculina a Romaniei doua intalniri extrem de importante in economia calificarii in faza superioara: in Croatia (23 februarie – la Zadar) si cu Italia (26 februarie la Cluj-Napoca). Pentru aceste doua partide, staff-ul tehnic coordonat de selectionerul Zare Markovski a convocat un lot format din urmatorii 15 sportivi:
- Giordan WATSON(U-BT Cluj-Napoca)
- Georges DARWICHE (CSM Steaua Bucuresti Eximbank)
- Mirel DRAGOSTE (BC CSU Sibiu)
- Nandor KUTI (U-BT Cluj-Napoca)
- Andrei MANDACHE (CSM CSU Oradea)
- Mihai MACIUCA (Phoenix Galati)
- Bogdan NICOLESCU (CSM CSU Oradea)
- Radu PALICIUC (BC CSU Sibiu)
- Amedeo CASALE (Dinamo Bucuresti)
- Rolland TOROK (U-BT Cluj-Napoca)
- Iulian ORBEANU (SCMU Craiova)
- Titus NICOARA (BCMU FC Arges Pitesti)
- Emanuel CATE (CB Prat Juventud)
- Alexandru OLAH (ZZ Leiden)
- Ionut BERCEANU (SCMU Craiova)


Mentionam ca staff-ul tehnic al “Vulturilor” pentru aceasta fereastra de doua jocuri este compus din:
- Zare MARKOVSKI (Antrenor principal)
- Hristu SAPERA (Antrenor secund)
- Mihai SILVASAN (Antrenor secund)
- Cosmin RADU (Preparator fizic)
- Claudiu FOMETESCU (Antrenor Federal)
- Adrian RESTEMAN (Fizioterapeut)
- Csaba MOTT (Maseur)
- Razvan MELINTE (Doctor)
- Constantin IOAN (Antrenor coordonator FRB)
 
Conform programului stabilit in functie de calendarul competitional al Grupei D, Vulturii se pregatesc incepand de astazi in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si urmeaza sa plece spre Zadar in data de 22 februarie. A doua zi, de la ora 19:00, in “Dvorana Kresimir Cosic”, Romania va da piept cu nationala Croatiei, urmand ca, sambata, sa revina la Cluj-Napoca pentru meciul cu Italia, programat sa se dispute luni, 26 februarie, de la ora 19:00.
Reamintim ca, dupa disputarea primelor doua etape din aceasta campanie de calificare, iata cum arata clasamentul Grupei D:
1. Italia – 4 puncte (2 victorii)
2. Romania – 3 puncte (1 victorie, 1 infrangere)
3. Olanda – 3 puncte (1 victorie, 1 infrangere)
4. Croatia – 2 puncte (2 infrangeri)

Bilete pentru meciul Romania - Italia


Pentru suporterii care doresc sa fie prezenti la meciul Romania – Italia, mentionam ca biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate online accesand acest LINK.
Pe de alta parte, fanii pot achizitiona bilete pentru meciul Romania - Italia si de la casa de bilete a Salii Polivalente, care are urmatorul program: Incepand de marti, 20 februarie, si pina vineri, 23 februarie - de la ora 12:00 - pina la ora 18:00; sambata, 24 februarie - de la ora 10:00 - pina la ora 14:00; luni, 26 februarie - de la ora 16:00 - pina la ora 20:00.
In alta ordine de idei, reamintim tuturor reprezentantilor mass-media ca portalul FIBA pentru inregistrarea acreditarilor la meciul Romania - Italia se va inchide in data de 20 februarie 2018 (cu 72 de ore inainte de data primului meci). Dupa aceasta data nu se mai pot inregistra solicitari de acreditare mass-media.

Parteneri