Foto

Vulturii sustin in Portugalia primele meciuri din campania de pregatire pentru FIBA Eurobasket 2017

Reprezentativa masculina a Romaniei va sustine in aceste zile primele meciuri amicale din campania de pregatire a FIBA Eurobasket 2017, “Vulturii” urmand sa evolueze in cadrul turneului international gazduit de localitatea lusitana Luso impotriva nationalelor Portugaliei si Estoniei. Conform programului comunicat de gazde, nationala tricolora pregatita de antrenorul Marcel Tenter va intalni in primul joc Estonia, in data de 15 iulie, cu incepere de la ora locala 18:30, iar in ultima zi, in data de 16 iulie, va evolua in compania Portugaliei, cu incepere de la aceeasi ora.
 
Cu mai putin de doua luni pana la debutul FIBA Eurobasket 2017, reprezentativa masculina a Romaniei se pregateste intens pentru participarea in Grupa C a competitiei continentale care va fi gazduita in aceasta toamna de Turcia, Romania, Finlanda si Israel. Dupa o perioada de pregatire montana la Cheile Gradistei, “Vulturii” s-au mutat pentru scurt timp la Cluj-Napoca iar maine dimineata la prima ora vor pleca spre localitatea lusitana Luso pentru a participa la primele meciuri amicale. Conform programului oficial al turneului portughez, nationala tricolora pregatita de antrenorul Marcel Tenter va intalni in primul joc Estonia, in data de 15 iulie, cu incepere de la ora locala 18:30, iar in ultima zi, in data de 16 iulie, va evolua in compania Portugaliei, cu incepere de la aceeasi ora.
Pentru aceste prime doua jocuri amicale, staff-ul tehnic coordonat de Marcel Tenter se bazeaza pe urmatorii 12 sportivi:  
 
1. Alexandru OLAH – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
2. Andrei MANDACHE – CSM CSU Oradea
3. Titus NICOARA – CSM CSU Oradea
4. Adrian GUTOAIA – Phoenix Galati
5. Bogdan TIBIRNA – CSM CSU Oradea
6. Radu PALICIUC – BC CSU Sibiu
7. Vlad CORPODEAN – BCM U Pitesti
8. Iulian ORBEANU – Dinamo Bucuresti
9. Catalin PETRISOR – CSM CSU Oradea
10. Catalin BACIU – Steaua CSM Eximbank
11. Rolland TOROK – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
12. Jordan Watson – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Din nefericire, Octavian Popa-Calota a suferit recent o accidentare destul de serioasa si nu va efectua deplasarea in vreme ce Adrian Tudor a ramas si el in tara pentru o refacere medicala.

Parteneri