Foto

Zilele Baschetului in Sibiu!

Evenimentul intitulat sugestiv „Zilele Baschetului” a inceput de astazi, la Sibiu, si va dura pana duminica seara, anunta organizatorii, Asociatia Al 6-lea Jucator. In cele trei zile dedicate iubitorilor si sustinatorilor baschetului, organizatorii au pregatit mai multe surprize si concursuri, dar si cateva premiere.

Joi, in prima zi a evenimentului, a avut loc prima demonstratie de baschet la inaltime din tara noastra. Prezent la Sibiu impreuna cu reprezentativa de seniori a Romaniei, antrenorul principal Marcel Tenter a acceptat provocarea organizatorilor si a tinut o lectie deschisa cu mai multi tineri baschetbalisti pe acoperisul corpului nou al bibliotecii din Parcul Astra, „norocosii participanti” fiind selectati in urma unui concurs desfasurat pe o retea de socializare. Sambata, invitatul special al actualei editii a „Zilelor Baschetului” este fostul international Virgil Stanescu, vicepresedinte al FR Baschet si presedinte al CSA Steaua CSM Eximbank, care va face un antrenament cu public si va acorda autografe fanilor. Evenimentul va avea loc in parcarea Shopping City din Sibiu. Imediat dupa sesiunea de autografe, va avea loc o tragere la sorti, in urma careia doi suporteri vor fi premiati cu vouchere in valoare a cate 100 de lei, pe care le pot folosi in magazinul Decathlon, de aceleasi premii urmand sa aiba parte si alti doi spectatori la finalele de duminica ale turneului de streetball. Un premiu inedit - la masa cu Virgil Stanescu – va fi oferit sambata, la ora 13.00, castigatorul urmand sa ia masa in compania fostului capitan al Nationalei Romaniei. Tot sambata, dar dupa-amiaza, echipa locala CSU Sibiu va avea prima intalnire cu fanii in cadrul unei sesiuni de autografe.
Duminica, in ziua finalelor turneului de streetball, la ora 11:30, iubitoriibaschetului au parte de o noua premiera – concursul traditional “Aruncarea de milioane”, se mut? pe platforma... unui TIR! Amatorii de baschet trebuie sa nimereasca un cos de baschet amplasat intr-un TIR in miscare iar castigatorul va fi premiat de Shopping City si Pall-Ex Romania.
Meciurile din turneul de streetball vor avea loc in Parcul Tineretului, in parcarea Shopping City si in Parcul Sub Arini, iar in cazul in care vremea va fi nefavorabila actiunile vor avea loc in sala CSS Sibiu de la Teatru. Categoriile de varsta, masculin si feminin, la care echipele vor concura in turneul de streetball sunt: U12; U14; U18, OPEN si +35, premiile fiind de peste 3.000 de euro, dupa cum a anuntat presedintele Asociatiei Al 6-lea Jucator, Claudiu Hila.

Parteneri