Foto

Acreditari mass-media pentru meciul Romania – Spania, din 20.02.2020

Federatia Romana de Baschet reaminteste pe aceasta cale tuturor celor interesati ca acreditarile de presa pentru meciul Romania – Spania, din data de 20 februarie 2020, din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers, se vor obtine prin intermediul forului international.

Astfel, reprezentantii mass-media trebuie sa acceseze FIBA Media Portal si sa completeze formularul personalizat (n.n. – daca nu aveti deja un cont personalizat pe platforma FIBA, atunci va trebui sa va creati pe acest portal un cont nou).
Toate informatiile referitoare la acreditari mass-media pentru meciurile din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers se gasesc AICI

Rugam reprezentantii mass-media sa completeze toate datele solicitate de FIBA fara sa lase campuri goale. Totodata, solicitantul mass-media trebuie sa incarce si o versiune electronica a unei fotografii de tip portret (headshot). Aplicatiile care nu includ o fotografie corecta nu vor fi luate in considerare. In plus, pentru a fi luata in considerare o solicitare pentru acreditarea de presa, solicitantul trebuie sa reprezinte o institutie mass-media care produce si publica in mod constant un continut original de stiri sportive, in special de baschet (nu sunt validate solicitari venite de la freelanceri, scouteri si reprezentanti de cluburi sportive sau case de pariuri).

Data limita anuntata de FIBA pentru inregistrarea solicitarilor de acreditare mass-media este 17.02.2020.

Toate acreditarile mass-media care sunt aprobate se vor elibera in ziua meciului cu Spania, in data de 20.02.2020, de la centrul de acreditari din incinta Polivalentei BTArena (pe holul de la intrarea mass-media).

Parteneri