Foto

Actiunile regionale de selectie pentru generatiile 2011 si 2012, un real succes

Peste 1000 de baieti si fete au participat in weekendul recent incheiat, in mai multe orase din tara, la acțiunile de selecție organizate de sucursalele regionale ale Federației Române de Baschet, pentru copii născuți în anii 2011 și 2012.

Evenimentul a fost unul de anvergura, desfasurat la nivel national de catre Federatia Romana de Baschet prin structurile sale descentralizate - sucursalele regionale FRB. Actiunile vor avea loc in localitati precum: Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Craiova, Timisoara, Targoviste, Valea Calugareasca, Focsani, Galati, Miercurea Ciuc, Tulcea, Cernavoda, Sighetu Marmatiei, Oradea. Actiuni similare vor avea loc si la Iasi in weekendul urmator si, in curand, la Bucuresti.

Micutii baschetbalisti (baieti si fete) propusi de cluburile de care apartin au fost evaluati de antrenori din fiecare sucursala regionala, monitorizati de catre directorul tehnic al fiecarei regiuni. Programul de selectie si antrenamente este unul unitar, elaborat in cadrul Federatiei Romane de Baschet de catre antrenorul Tane Spasev impreuna cu Departamentul Tehnic FRB coordonat de antrenorul federal Claudiu Fometescu.

La finalul actiunilor din weekend, concluzia a fost unitara si pozitiva: baschetul romanesc are viitor, iar micii sportivi selectati de specialisti vor continua drumul spre inalta performanta, alte actiuni similare fiind planificate pentru viitorul apropiat.

Imagini de la actiunile desfasurate in tara pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Baschet.

Prin intermediul presedintelui Carmen Tocala, Federatia Romana de Baschet felicită călduros toți părinții, copiii și antrenorii pentru finalizarea cu succes a primei etape de selecție regională:

Ați depus eforturi remarcabile și ați demonstrat dedicare, talent și pasiune în această actiune baschetbalistică. Suntem mândri să fim alături de voi în această călătorie și să vedem periodic cât de mult ați evoluat în etapele care vor urma.

Felicităm, de asemenea, și pe antrenori pentru munca lor extraordinară în îndrumarea și dezvoltarea micuților baschetbaliști. Vrem să subliniem și importanța susținerii și sprijinului constant pe care părinții oferind copiilor educația prin baschet. Fără sprijinul vostru, aceste realizări spectaculoase nu ar fi fost posibile. Ne bucurăm să vedem cum împreună, ca echipă, am reușit să depășim provocările și să obținem rezultate remarcabile. Statistici neasteptate vor fi publicate in zilele care urmează.

Înainte de a trece la următoarea etapă, să nu uităm să ne bucurăm de aceste momente de succes și să celebrăm realizările noastre. Aceste experiențe ne marchează pe toți și ne oferă motivația și încrederea necesare pentru a merge mai departe.

Felicitări încă o dată, și vă dorim mult succes și inspirație în continuarea călătoriei noastre.

Suntem încrezători că veți continua să străluciți și să aduceți mândrie în comunitatea noastră!

Parteneri