Foto

Acvilele intra in focurile FIBA 3x3 Europe Cup 2019

Incepand de astazi si pana duminica seara, intrecerile FIBA 3x3 Europe Cup 2019 aduna la Debrecen intreaga elita continentala din circuitul de baschet 3x3, la startul competitiei fiind prezente cele mai valoroase 24 de echipe nationale (masculin si feminin) de pe Batranul Continent. Calificata la turneul final continental de la Debrecen, echipa feminina a Romaniei participa intr-o formula inedita, fiind compusa din Ancuta Stoenescu, Gabriela Irimia, Ruxandra Chis si Alexandra Uiuiu. Acvilele vor juca sambata impotriva selectionatelor Letoniei (ora 18:00) si Belarus (21:00), iar primele doua clasate din Grupa B vor accede in sferturile de finala. Toate meciurile de la Debrecen vor fi transmise in direct in regim de live-streaming pe canalul oficial de youtube al forului international de specialitate, transmisie preluata pe pagina de facebook Romania 3x3.


Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei participa, la Debrecen, incepand de astazi si pana duminica seara, la intrecerile FIBA 3x3 Europe Cup 2019. Dupa ce a trecut de faza calificarilor, faza in care au fost inscrise 31 de echipe nationale de pe Batranul Continent, reprezentativa Romaniei a obtinut vizele pentru turneul final si a fost distribuita in Grupa B, urmand sa evolueze in cadrul intrecerilor de la Debrecen impotriva selectionatelor similare ale Letoniei si Belarus.

Conform datelor anuntate de FIBA, iata programul meciurilor pe care Romania le va sustine in cadrul Grupei B, cu precizarea ca primele doua clasate vor accede in sferturile de finala, faza care se va desfasura duminica dupa-amiaza:
31 august 2019
Romania – Letonia (ora 18:00)
Belarus – Romania (ora 21:00)

Pe de alta parte, mentionam ca Romania se prezinta la startul FIBA 3x3 Europe Cup 2019 intr-o formula inedita, echipa noastra fiind compusa din Ancuta Stoenescu, Gabriela Irimia, Ruxandra Chis si Alexandra Uiuiu, in vreme ce marile absente de la aceasta editie a intrecerilor europene de baschet 3x3 sunt Gabriela Marginean, Sonia Ursu si Elisabeth Pavel.

Informatii in timp real despre rezultate, clasamente si alte detalii din cadrul FIBA 3x3 Europe Cup 2019 se gasesc pe pagina oficiala a competitiei de la Debrecen - AICI.

Toate meciurile de la Debrecen vor fi transmise in direct in regim de live-streaming pe canalul oficial de youtube al forului international de specialitate, transmisia fiind preluata si pe pagina de facebook 3x3 Romania - AICI

Parteneri