Foto

Acvilele se pregatesc pentru FIBA 3x3 Europe Cup 2021 de la Paris

Echipa feminina de baschet 3x3 a Romaniei a inceput de vineri pregatirile pentru participarea la FIBA 3x3 Europe Cup 2021, eveniment care se va desfasura la Paris in perioada 10-12 septembrie 2021. Acvilele vor juca in cadrul grupei C, Ancuta Stoenescu, Anca Sipos, Florina Stanici si Bianca Fota urmand sa-si masoare fortele in prima faza a competitiei continentale cu echipele similare ale Belgiei si Ungariei. Toate meciurile din cadrul FIBA 3x3 Europe Cup 2021 vor fi transmise in direct pe canalul oficial de youtube FIBA 3x3.


 
Incepand de vineri, echipa feminina de baschet 3x3 a Romaniei a intrat in cantonament de pregatire in vederea participarii la FIBA 3x3 Europe Cup 2021, eveniment care se va desfasura la Paris, in perioada 10-12 septembrie 2021, si care va aduna la start 24 de echipe nationale de pe Batranul Continent (n.n. – cate 12 echipe in intrecerile masculine si feminine). Conform forului international de specialitate, Acvilele vor juca in cadrul grupei C, urmand sa se confrunte in prima faza a competitiei continentale cu echipele similare ale Belgiei si Ungariei. Primele doua clasate vor accede in faza meciurilor eliminatorii, C1 urmand sa se confrunte in sferturile de finala cu echipa pe locul secund in Grupa A, care este formata din Franta, Germania si Israel, iar C2 sa evolueze in compania liderului Grupei A.
Asadar, de vineri, echipa formata din Bianca Fota, Anca Sipos, Florina Stanici si Ancuta Stoenescu, impreuna cu Alexandru Oltean (kinetoterapeut), au inceput pregatirile pentru Paris. Conform programului de pregatire, Acvilele vor participa in week-end si la Turneul Final Open Feminin din cadrul Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball 2021, urmand sa joace duminica in Grupa A, sub denumirea de Team Romania, alaturi de echipele autohtone Tuki si Frankvisk. Dupa acest turneu, Acvilele vor mai efectua cateva antrenamente in Bucuresti, urmand ca in data de 9 septembrie sa se prezinte la FIBA 3x3 Europe Cup 2021 de la Paris.
Alte informatii despre turneul european se gasesc pe site-ul oficial al competitiei – AICI. Totodata, mentionam ca toate meciurile din cadrul intrecerii continentale vor fi transmise in direct pe canalul oficial de youtube FIBA 3x3.

Parteneri