Foto

BT Arena din Cluj-Napoca va gazdui FINAL 8 Cupa Romaniei, masculin, editia 2020-2021

Astazi, la sediul FRB, a avut loc sedinta de atribuire a organizarii FINAL 8 Cupa Romaniei, masculin, sezonul 2020-2021, U-BT Cluj-Napoca obtinand acest drept la concurenta cu rivala CSM CSU Oradea. In aceste conditii, turneul final al competitiei KO se va desfasura in municipiul Cluj-Napoca, in BT Arena, in perioada 6-9 martie, la start urmand sa fie prezente echipele U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, FC Arges Pitesti, SCM Craiova, CSM CSU Oradea, Steaua Bucuresti, BC CSU Sibiu, CSO Voluntari si SCM Timisoara.


Imediat dupa atribuirea organizarii turneului final, in cadrul sedintei desfasurata online pe platforma zoom cu participarea tuturor celor implicati a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor din cadrul sferturilor de finala din Final 8 CRBM, acestea urmand sa se dispute, in data de 6 martie, dupa urmatorul program:

SF1 - BC CSU Sibiu vs. U-BT Cluj-Napoca
SF2 - CSO Voluntari vs. FC Arges Pitesti
SF3 – SCM U Craiova vs. Steaua Bucuresti
SF4 – CSM CSU Oradea vs. SCM Timisoara

Invingatoarele din prima faza a FINAL 8 CRBM se vor intalni a doua zi, in 7 martie, in semifinalele competitiei, imperecherea jocurilor fiind SF1 vs. SF4 si SF2 vs. SF3. Finala se va desfasura in data de 9 martie, in lupta pentru trofeu urmand sa fie prezente invingatoarele din semifinale.

Reamintim ca U-Banca Transilvania Cluj-Napoca este detinatoarea trofeului, dupa ce sezonul trecut a castigat finala CRBM impotriva echipei CSM CSU Oradea.

Rezultatele si statisticile oficiale din meciurile disputate in CRBM, editia 2020-2021, se gasesc AICI

Parteneri