Foto

Carmen Tocala si Elisabeta Lipa au promovat baschetul printre elevii si prescolarii din Baicoi

Alături de presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, împreună cu baschetbaliști de la CSM Petrolul Ploiești și reprezentanți ai FR Baschet au vizitat astăzi Grădinița Nr. 1 din Băicoi (județul Prahova) și Școala Gimnazială Liliești-Băicoi.

Acțiunea este prima organizată de Sucursala Regională 11 a Federației Române de Baschet, coordonate de Cătălin Tănase, cu scopul de a promova baschetul în rândul copiilor și tinerilor, obiectiv principal și în cadrul Proiectului Național ANS "Campionii României în școală, liceu și universitate".

"E datoria noastra sa cream modele pentru tinerele generatii. Știu că și doamna Lipă susține acest nobil demers, fiind una dintre persoanele care a militat pentru demararea Proiectului Național ANS "Campionii României în școală, liceu și universitate", și mă bucur că am reușit astăzi, alături de dumneaei - o mare campioană a României - și de sportivii clubului CSM Ploiești - club de ligă națională, dar și triplu medaliat în competițiile juvenile de anul trecut - să ne întâlnim cu elevii și preșcolarii din Băicoi. Poate printre viitorii performeri ai baschetului românesc se vor număra unii dintre copiii pe care i-am întâlnit astăzi. Ar fi minunat", a declarat Carmen Tocală pentru frbaschet.ro.

Parteneri