Foto

Conducerea FRB s-a intalnit cu Primarul municipiului Iasi

Conducerea Federatiei Romane de Baschet continua seria de intalniri cu reprezentantii administratiei locale din municipiile si orasele cu echipe de baschet, la inceputul acestei saptamani fiind randul celui mai important centru din Moldova. Astfel, marti, 14 decembrie 2021, Presedintele FRB, doamna Carmen Emilia Tocala, impreuna cu Managerul General FRB, domnul Catalin Burlacu, au efectuat o vizita de lucru in municipiul Iasi, din dorinta de a promova si dezvolta baschetul in acest centru cu traditie pe harta baschetului romanesc, dar si de a sprijini cluburile locale cu sectii de baschet prin intermediul unor proiecte.
In acest sens, in prima parte a zilei, a fost organizata o sedinta informala cu reprezentantii baschetului iesean, in cadrul careia au fost discutate mai multe aspecte, fiind prezentate mai toate proiectele si programele aflate in derulare, iar la final au fost identificate impreuna si principalele probleme intampinate de acestia in dezvoltarea sportului cu mingea la cos in zona.
In jurul orelor pranzului, conducerea Federatiei Romane de Baschet s-a intalnit cu Primarul Municipiului Iasi, domnul Mihai Chirica, la discutii participand si doi dintre reprezentantii de seama ai baschetului local, domnii Gabriel Clapon si Ovidiu Stochici. Printre punctele prioritare atinse in cadrul intalnirii s-au numarat posibilitatea infiintarii in municipiul Iasi a unui Centru Regional de Excelenta pentru baschet, precum si sustinerea baschetului local din partea Primariei Muncipiului Iasi. Toate propunerile FRB au fost agreate de catre domnul primar Mihai Chirica, urmand ca din luna ianuarie 2022 sa inceapa demersurile pentru demararea proiectelor comune.

Parteneri