Foto

CS Otopeni a cucerit laurii Campionatului National U15, masculin, editia 2018-2019

Echipa masculina CS Otopeni a cucerit, duminica dupa-amiaza, medaliile de aur in cadrul Turneului Final al Campionatului National U15, editia 2018-2019, dupa ce echipa pregatita de antrenorii Catalin Voiculescu si Catalin Naziru a dispus in finala competitiei de echipa Dinamo - CSS Nr. 6 Bucuresti, cu scorul de 72-70.

Dupa cinci zile pline de baschet, in care fanii prezenti in numar mare in tribunele Salii “Mihai Viteazul” din Bucuresti s-au bucurat de multe meciuri interesante, unele dintre acestea foarte echilibrate, echipa de cadeti CS Otopeni a reusit sa castige laurii Campionatului National U15, masculin, sezonul 2018-2019. Campionii au avut un parcurs foarte bun in cadrul Turneului Final, reusind mai intai sa ocupe locul secund in Grupa A, dupa care sa se impuna atat in semifinale (72-56 cu CSM Bucuresti), cat si in finala (72-70 cu Dinamo CSS 6 Bucuresti), in fata unor adversare redutabile.
In lupta pentru medaliile de bronz, in cadrul finalei mici, echipa LPS Bihorul CSM Oradea a dispus la mare lupta de CSM Bucuresti, cu scorul de 93-91, si a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere.

Dar iata si clasamentul final al Campionatului National U15, masculin, editia 2018-2019:
1. CS Otopeni (antrenor Catalin Voiculescu si Catalin Naziru)
2. CS Dinamo CSS Nr 6 Bucuresti (antrenor Nicoleta Constantin si Victor David)
3. LPS Bihorul CSM Oradea (antrenoran Alin Cures si Alin Rosu)
4. CSM Bucuresti (antrenor Radu Costea si Elena Stan)
5. ABC Leii Bucuresti (antrenor Bogdan Amariucai)
6. BC Slam Bucuresti (antrenor Miroslav Zlatkovic)
7. CSM Targu Mures (antrenor Vlad Pora si Florina Pora)
8. SG Mihai Viteazul Tonika Pucioasa (antrenor Ovidiu Parnia)

Conform listei oficiale inregistrata la FRB, va prezentam mai jos si componenta lotului de jucatori al campioanei U15 a Romaniei, cu precizarea ca staff-ul tehnic al echipei CS Otopeni este format din Catalin Voiculescu (antrenor principal) si Catalin Naziru (antrenor secund):
Nicholas SON, Alexandru Daniel DRAGOMIR, Alexandru Stefan BALTARU, Vladut Mihai TOMA, Radu Eduard POPESCU, Alexandru George BOCSE, Andrei Vlad PANAIT, Radu Andrei PANAIT, David Emanuel BANICA, Sasha SON, Albert Mark STAN, Radu COCIASU, Stefan Ionut MIHAESCU.

Mai multe informatii despre rezultatele inregistrate in Campionatul National U15, precum si clasamentul final al sezonului 2018-2019, puteti gasi AICI.
 
Totodata, la finalul turneului, in cadrul festivitatii de premiere, au fost oferite si urmatoarele premii speciale in urma votului antrenorilor:

MVP
Nicholas SON (CS Otopeni)

"BEST FIVE"
1. Nicholas SON (CS Otopeni)
2. Cristian GYORKI (CSM Targu Mures)
3. Bogdan Cristian CRET (LPS Bihorul CSM Oradea)
4. Victor PETRESCU (CS Dinamo CSS Nr 6 Bucuresti)
5. Vlad COZEA (CS Dinamo CSS Nr 6 Bucuresti)
 
"Cosgeter"
Cristian GYORKI (CSM Targu Mures) – 162 puncte
 
"Cel mai bun recuperator"
Stefan IONESCU (ABC Leii Bucuresti) – 96 recuperari
 
“Cel mai bun pasator”
Alexandru PIRJOLESCU (CS Dinamo CSS Nr 6 Bucuresti) – 30 pase decisive
 
“Cel mai de perspectiva jucator”
Alexandru PIRJOLESCU (CS Dinamo CSS Nr 6 Bucuresti)

Parteneri