Foto

CSM Phoenix Galati a castigat Campionatul National U20 Masculin, editia 2018-2019

Echipa masculina CSM Phoenix Galati a castigat, astazi, si cel de-al treilea meci din cadrul Turneului Final al Campionatului National U20, baschetbalistii pregatiti de antrenorul Tudose Teodorascu reusind sa se impuna in fata echipei CS Agronomia Bucuresti, cu scorul de 85-82. In urma acestui rezultat inregistrat in ultimul joc al turneului gazduit de Sala de Sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, CSM Phoenix Galati a cucerit laurii nationali si a intrat in posesia trofeului de campioana a Campionatului National U20, masculin, sezonul 2018-2019, fara sa cunoasca infrangerea, acumuland 3 victorii din tot atatea jocuri disputate la Turneul Final.

 

Pe locul secund in clasamentul final s-a situat echipa CS Agronomia Bucuresti, in vreme ce pe locul al treilea s-a clasat CS Universitatea Cluj-Napoca, echipa care a dispus, astazi, de CSU Brasov, cu scorul de 88-71.

 

Conform listei oficiale inregistrata la FRB, va prezentam mai jos si componenta lotului de jucatori ai campioanei U20 a Romaniei, cu precizarea ca staff-ul tehnic al CSM Phoenix Galati este format din Tudose Teodorascu (antrenor principal) si Gelu Cazanoschi (antrenor secund):

Rares GIRNEATA, Cezar BANESCU, Theodor VLAD, Tudor NEGOITA, Sebastian STANCOV,  Alexandru Robert PATKO, Andrei GIANGU, Bogdan CRISTEA, Emanuel GALETUSE, Rares MIHAIL, Alexandru George VLAD, Radu Gheorghe VOINESCU, Robert David STAN, Mihai Marius MACIUCA, Vlad GHETAU.

 

Mai multe informatii despre rezultatele inregistrate in cele cinci turnee din Campionatul National U20, precum si clasamentul final, puteti gasi  AICI.

 

Totodata, la finalul competitiei, in cadrul festivitatii de premiere, au fost oferite si urmatoarele premii speciale in urma votului antrenorilor:

MVP
Radu Gheorghe VOINESCU (CSM Phoenix Galati)

"BEST FIVE"
1. Radu Gheorghe VOINESCU (CSM Phoenix Galati)

2. Mihai Marius MACIUCA (CSM Phoenix Galati)
3. Dan Tudor BICHIS (CS Universitatea Cluj-Napoca)
4. George BLAJ-VOINESCU (CSU Brasov)
5. Robert David STAN (CSM Phoenix Galati)
 
"Cosgeter CN U20"

Radu Gheorghe VOINESCU (CSM Phoenix Galati) – 87 puncte
 
"Cel mai bun recuperator"

Robert David STAN (CSM Phoenix Galati) – 54 recuperari
 
“Cel mai bun pasator” 

George Alexandru VLAD (CSM Phoenix Galati) – 14 pase decisive
 
“Cel mai de perspectiva jucator”
Matei BODEA (CS Agronomia Bucuresti)

Parteneri