Foto

CSM Satu Mare a castigat Cupa Romaniei 3x3, feminin, editia 2018-2019


Echipa feminina CSM Satu Mare a cucerit laurii Cupei Romaniei 3x3, sezonul 2018-2019, dupa ce, duminica, gruparea formata din sportivele Andrea Olah, Andreea Hutanu, Adina Pop si Anna Kadar a reusit sa treaca in finala competitiei KO de echipa Agronomia Bucuresti, cu scorul de 21-17. Cel de-al treilea loc a revenit echipei Phoenix Constanta, care a dispus in finala mica de ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, cu scorul de 21-19.

Sala Sporturilor din Satu Mare a gazduit in week-end-ul recent incheiat meciurile din cadrul Turneului Semifinal si Turneului Final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, sezonul 2018-2019, la start fiind prezente toate cele 13 echipe din LNBF.

Dupa doua zile pline cu meciuri interesante si unele foarte echilibrate, echipa feminina CSM Satu Mare a reusit sa-si adjudece trofeul competitiei KO, gruparea formata din sportivele Andrea Olah, Andreea Hutanu, Adina Pop si Anna Kadar reusind sa invinga in ultimul joc din Turneul Final CRBF 3x3 pe Agronomia Bucuresti, cu scorul de 21-17.

In cadrul Turneului Final, intreceri care s-au derulat pana duminica dupa-amiaza, CSM Satu Mare a reusit sa inregistreze 6 victorii din tot atatea meciuri disputate, gruparea locala castigand clar Grupa D iar ulterior castigand confruntarile din sferturi (18-13 cu CSM Tg. Mures), din semifinale (21-15 cu ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) dar si din finala mare. Pe locul secund s-a clasat Agronomia Bucuresti, echipa care a jucat in formula Alexandra Chitanu, Georgiana Plavitu, Larisa Neagu si Claudia Usurelu, si care a reusit sa adune 4 victorii din 5 partide, castigand clar Grupa C si impunandu-se ulterior in sferturi (22-8 cu Rapid) si semifinale (21-11 cu Phoenix Constanta). In lupta pentru pozitia a treia a clasamentului final al Cupei Romaniei 3x3, feminin, sezonul 2018-2019, s-au intalnit in finala mica cele doua echipe invinse in semifinale, respectiv Phoenix Constanta si ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe. Jucand in formula Cristiana Cutas, Andreea Beldian, Adelina Duta si Bianca Fota, echipa Phoenix Constanta a reusit dupa un meci dramatic sa treaca in finala mica de rivala ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, cu scorul de 21-19, si astfel a intrat in posesia bronzului.

Mai multe informatii despre Turneul Final al CRBF 3x3 (rezultate, clasamente) – vezi AICI

Totodata, puteti vizualiza informatii si despre Turneul Semifinal al CRBF 3x3 (rezultate, clasamente) – vezi AICI

Parteneri