Foto

CSM Targoviste - CSM CSU Constanta, finala Cupei Romaniei 2024

Meciurile de duminica au stabilit formatiile care se vor lupta pentru primul trofeu al sezonului 2023-2024 in baschetul feminin, la nivel de seniori: Cupa Romaniei.

Prima semifinala din cadrul turneului Final 8 gazduit de Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe a opus echipele CSM Alexandria si CSM Targoviste, castig de cauza avand dambovitencele, care s-au impus cu 81-54.

A doua semifinala a consemnat duelul dintre cele mai in forma echipe ale sezonului, gazdele de la Sepsi SIC si CSM CSU Constanta. Dupa o partida extrem de disputata, desfasurata intr-o atmosfera extraordinara, echipa de la malul marii s-a impus cu 88-80, ajungand pentru prima data in finala Cupei Romaniei.

De partea cealalta, CSM Targoviste revine in finala Cupei Romaniei dupa o pauza de sapte ani. In 2017, tot la Sfantu Gheorghe, CSM Targoviste a castigat trofeul, dupa victoria 64-63 in fata Olimpiei CSU Brasov.

Finala Cupei Romaniei 2024 la baschet feminin va incepe la ora 19 si va fi transmisa de catre Digi Sport, dar si pe YouTube, pe canalul FRB TV.

Parteneri