Foto

Decizii ale Cmitetului Executiv din data de 06.12.2021

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Baschet, intrunit in sistem de videoconferinta cu prezenta a 6 membri, in data de 06.12.2021, a adoptat urmatoarele decizii:

1. Aproba cu unanimitate de voturi Planul de actiuni FRB pentru decembrie 2021 si bugetarea acestora, urmand sa fie anuntate componenta colectivelor tehnice si componenta loturilor largite. Planul cuprinde mai multe actiuni de pregatire pentru loturile nationale de juniori, dupa cum urmeaza:
U14 – perioada 20 – 30 decembrie
Masculin (maxim 36 sportivi) - Cluj-Napoca
Feminin (maxim 36 sportive) – Targoviste/Ploiesti/Tg. Mures
U16 – perioada 20 decembrie – 3 ianuarie
Masculin (maxim 30 sportivi) – Bucuresti/Ploiesti
Feminin (maxim 30 sportive) - Bucuresti/Ploiesti
U17 – din 21 decembrie se va desfasura Campionatul National U17 3x3 (masculin si feminin), urmat de o perioada de pregatire pana in data de 4 ianuarie, la care participa cate 12 sportivi si 12 sportive. Evenimentul si stagiul de pregatire vor avea loc la Izvorani, cu sprijinul COSR, Comitetul Executiv aproband in unanimitate ca FRB sa faca demersurile catre COSR pentru finantarea actiunii 3x3. In cadrul cantonamentului de pregatire sportivii vor participa si la testari COTAS si INCS.
U18 – perioada 20 decembrie – 4 ianuarie
Masculin – Targoviste
Feminin – Ploiesti
* Sportivii convocati la aceste actiuni vor fi programati pentru vizita medicala la INMS.

2. Se aproba cu unanimitate de voturi ca loturile nationale de baschet 3x3 sa aiba in componenta cate 12 sportivi.

3. Informarea presedintelui FRB ca urmare a deciziilor din FIBA Europe Board de la Tblisi, precum si a unor amendamente FIBA legate de implicarea femeilor in baschet si includerea unor modificari in Statutul FRB.

Parteneri