Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 08.05.2023

Consiliul Director al Federației Române de Baschet, convocat statutar de presedintele Emilia-Carmen Tocală, a adoptat următoarea decizie, ca urmare a răspunsului trimis de 15 membri, prin corepondenta pe e-mail, in data de 8.05.2023:

1. Se aprobă cu unanimitate de voturi planurile de pregătire ale loturilor naționale de baschet 3x3 (feminin și masculin) care vor reprezenta România la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE)

2. Se aprobă cu unanimitate de voturi regulamentul specific al Cupei României indoor – Baschet 3x3 Seniori, ediția 2023

3. Se aprobă cu unanimitate de voturi propunerea făcută de Colegiul Central al Antrenorilor pentru postul de antrenor principal al echipei reprezentative a României în  competiția de baschet feminin de la Jocurile Francofoniei – IOANNIS KOUKOS (Grecia, Universitatea Cluj-Napoca)

4. Se aprobă cu majoritate de voturi solicitarea mai multor cluburi înscrise în CN U17 feminin de anulare a Turneelor 3 și 4 din sezonul regulat, în condițiile în care echipele calificate la turneul Final se cunosc deja, și reprogramarea Turneului Final pentru perioada 24-28 mai 2023, în condițiile în care reprogramarea de către FIBA a Campionatului European U18 feminin impune începerea pregătirilor lotului national pentru această competiție mai devreme decât era programat initial.

Parteneri