Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 23.09.2019

Sedinta Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet s-a desfasurat in data de 23.09.2019, la sediul FRB, cu prezenta a 10 membrii ai Consiliului Director. In calitate de invitat a participat la sedinta juristul FRB, dl. Doru Toma.

In cadrul sedintei Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet din data de 23.09.2019 au fost aprobate si consemnate in procesul verbal urmatoarele decizii:

1. Se aproba cu unanimitate de voturi Regulamentele Specifice ale CN U13, U14, U15, U16, U18, U20 (masculin si feminin).
2. Antrenorii loturilor nationale au prezentat rapoartele de activitate pentru urmatoarele loturi:
- Feminin: senioare, universitar, U20, U18, U16;
- Masculin: seniori, U20, U18, U16;
3. Se aproba cu unanimitate de voturi RS Liga 1 Masculin.
4. Se aproba cu unanimitate de voturi „Baremierul pentru arbitri, comisari, oficiali masa si asistenta medicala pe sezonul competitional 2019-2020”.
5. Se aproba cu unanimitate de voturi lista cu comisarii FRB care au promovat testele la Stagiul de perfectionare de la Cluj si cele doua grupe de utilizare.
6. Se aproba cu unanimitate de voturi lista arbitrilor care au promovat testele la Stagiul de perfectionare de la Cluj si cele 4 grupe de utilizare.
7. Presedintele FRB, dl. Horia Paun, informeaza Consiliul Director despre urmatoarele:
- FRB urmeaza sa semneze contractul cu Keemotion pentru inregistrarea video a jocurilor din LNBM si LNBF;
- Problemele aparute in urma deciziei Comisiei de Disciplina in cazul jucatorilor care nu s-au prezentat la echipele nationale – doi membri din Comisia de Disciplina si-au anuntat doar verbal demisia, iar unul si-a dat demisia in scris. In viitorul Consiliu Director se va analiza situatia acestei comisii.
8. Secretarul general FRB, dl. Dan Berceanu, prezinta cazul AS Academia Phoenix Galati, care s-a inscris si ulterior s-a retras din CN U15, in locul ei dorind sa se inscrie CSM Galati. Pentru ca sportivii sa poata juca in acest sezon, fiind o situatie exceptionala, se propune aprobarea transferului jucatorilor la CSM Galati si inscrierea acestei echipe in CN U15, in locul AS Academia Phoenix Galati. Se aproba cu unanimitate de voturi.
9. Se respinge memoriul CSM Targoviste pentru a putea transfera si jucatoare straine.
10. Cazul Harabula Mara de la Olimpia Bucuresti – jucatoarea se poate transfera daca se achita grila si preda tot echipamentul primit de la clubul Olimpia.
11. Se aproba solicitarea CSS Targoviste de a se inscrie in CN U13 masculin in afara perioadei de inscriere.
12. Se respinge solicitarea jucatorului George Farini de a primi drept de joc la juniori. Se considera ca nu se incadreaza la exceptii, deoarece nu este jucator de lot national.

Parteneri